2777
2789
عنوان

با خواهر شوهرم قهرم ولی

467 بازدید | 20 پست

خانما نزدیک یه ساله با خواهر شوهرم قهرم اون زنگ زده بود یه شوهرم کلی ناحق به من فحش تهمت و...زده بود (تو تاپیک قبلیام هست )شوهرم باهاش خوبه حالا اون پامیشخ میاد خونمون جایی می‌خوایم بریم میاد تو ماشین ما،دیشب سر این موضوع با شوهرم دعوام شد گفتم تو خودت با یکی قهر باشی سز یه چیز الکی دیگه ده سال از کنارش زد نمیشی بعد چطور خواهرت میاد خونمون می‌ره میاد تو ماشین ما ،ما اصلا خونش نمیریم اون میاد 

شدید دعوامون شد شوهرم به من حمله کرد 

واقعا حق با کیه تاپیک قبلی ها موضوع دعوا کامل هست

منم با خواهرشوهرم ۸ ساله قهرم.  ولی این کارها رو نمی کنم. کلا ژه جا می بینمش یه سلام پ خداحافظ ساده و حرف های معمولی اصلا هم زیاد باهاش همکلام نمی شم و تحویلش نمی گیرم  خودش هم فهمیده دیگه جایی خبری نیست

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاملن حق باتوعه عجب رویی دارن ملت شوهرتم خیلی عوضیه

از بدجنسی این کارها رو می کنند تا زندگی برای یه نفر دیگه زهر کنند 

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

وقتی همسرت تو تیم اونه اشتباه کردی کلا قهر کردی

یه جور دیگه باید میخوندی خواهره رو

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
از بدجنسی این کارها رو می کنند تا زندگی برای یه نفر دیگه زهر کنند

اخه ی نفر چقد میتونه پرو باشه طرف باهات قهره بعد تو میری خونش منم بودم مفصل دعوام میشد بنظرم ب خودش باید بگه

والله تاپیکاتون خوندم حق با شماست خواهر شوهرت از شوهرش عوضی تره که با وحود این که پای آبروی شما در میان بود با وجود قهر بازم میاد خونتون حواست باشه دوباره پای شوهر کثافتشو به خونتون باز نکنه با  این اومدناش یه هدفی داره وگرنه آدم که با کسی قهره خونش نمیره

منم با خواهرشوهرم ۸ ساله قهرم. ولی این کارها رو نمی کنم. کلا ژه جا می بینمش یه سلام پ خداحافظ ساده ...

اینک قهر نیس😂تو قشنگ داری حرف میزنی قهر یعنی بدون کوچیکترین حرفی