بچه من مادر بزرگ پدربزرگم فکت کردن بعد دایئم پدرپزرگم زنده بوده وقتی مریض بود یه بخشی از ارثشو وقتی حالش بد بود امضا گرفت و گرد به نام خودش که کاملا دزدی و پدربزرگم راضی نبود وقتی پدر بزرگم فوت کرد رفت مال مادربزرگمو کرد به نام خودش گفت نگه میدارمت که هیییییییچ کاری یعنی هییییچی نکرد براش مادر من دلش میسوخت رفت کامل مادرشو نگه داشت و دختر خاله هام که سنشون از ما زیادتر بود کمک میکردن بهش حالا مادربزرگمم چنوین سال فوت کرد ارث و همین دائیم تقسیم کرد که یجور تقسیم کرده نه میشه فروخت (البته ارثی نمونده همه رو خودش برداشت) هر چی خاله ام مادرم شکایت میکنن به نتیجه نمیرسن ۱۵ سال پدربزرگم فوت کرده نه ارث و درست تقسیم کرده نه ارثی گذاشته الان بچه ها از ارث پدر بزرگ من خونه و ماشین های آنچنانی دارن بهش فکر میکنم ناراحت میشم خداروشکر وضع مالی من خوبه ولی دختر خاله ام وضع مالیش خوب نیست میگه خیلی حرص میخورم
تو همه خانواده ها هست متاسفانه. من نمیدونم این پول مگه به صاحبش وفا کرده که بخواد به ارث دزد وفا کنه؟
ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي میکند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
تو همه خانواده ها هست متاسفانه. من نمیدونم این پول مگه به صاحبش وفا کرده که بخواد به ارث دزد وفا کن ...
منم دقیقا به همین فکر میکنم چجوری راحت با پول دزدی زندگی میکنن چند روز پیشا از داخل کوچه خونه مادربزرگم رفتم سر خاکشون خیلی وقت بود از کوچه نرفته بودم همیشه از خیابون میرفتم دیدم یه قصر دقیق میشه گفت قصر بود پسر دایئ سر زمین بابابزرگم درست کرده و ماشین شاستی بلندش جلو در پارک در صورتی قبل ارث هیییییچییییی نداشتن هیچیییی