2777
2789

اصلا منو دوس نداره به زبون نمیاره ولی از رفتارش معلومه پول نمیده بهم بچا ننه اس به شدت هیچ جا منو نمیبره حتی خرید با مامانش میره به دوتا از خانمای فامیل چشم داره ولی یکیشون متاهله یکیشون مطلقه از من خیلی ایراد میگیره من با ۲۴ سال سن موهام سفید شده افسردم ناخاسته برای بار سوم باردا شدم به خاطر بچه هام نمیتونم جداشم اصلا شرایط طلاق ندارم ولی خیلی حال دلم بده برام دعا میکنین 

فقط 6 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چادرت را بتکان روزی مارا بفرست ای که روزی دو عالم همه از چادر توست.....

شاید فکر کنین زشتم نه اصلا عکس نمیتونم بزارم حالم خوب نیست اشکام بند نمیاد ولی یه جورایی شبیه مهشید جوادی ام اگه میخاین مسخره کنین دلمو بشکونین نمیبخشمتون چون تو بد ترین روزای عمرمم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

افسار زندگیت از دستت در رفته و افسرده ای انگار اونم از خیلی وقته

وگرنه با کوچکترین رفتار بدی ک ازش دیدی خودتو تغییر میدادی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

افسار زندگیت از دستت در رفته و افسرده ای انگار اونم از خیلی وقتهوگرنه با کوچکترین رفتار بدی ک ازش دی ...

چیکار کنم کارم شده گریه پوستم شل شده موهام سفید شده اعتماد بنفس ندارم انقد که ازم ایراد میگیره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیکار کنم کارم شده گریه پوستم شل شده موهام سفید شده اعتماد بنفس ندارم انقد که ازم ایراد میگیره

ی عکس از شوهرت بذار تا چشمتو ب واقعیت باز کنم

با برد پیت ک ازدواج نکردی قطعا اون هم ایراد داره

اگه بدی و مشکل داری پس ۳ تا بچه از کجا اومدن قطعا خوب بودی ک حاضر شده باهات رابطه داشته باشه

پس اگه حرفی میزنه دلیلش این نیس تو زشتی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

افسار زندگیت از دستت در رفته و افسرده ای انگار اونم از خیلی وقتهوگرنه با کوچکترین رفتار بدی ک ازش دی ...

چطوری تغییر بدم من از نظر ظاهری مشکلی ندارم فقط خیلی لاغرم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ی عکس از شوهرت بذار تا چشمتو ب واقعیت باز کنمبا برد پیت ک ازدواج نکردی قطعا اون هم ایراد دارهاگه بدی ...

نمیتونم بخدا میترسم خواهر شوهرم تو سایته نه اون خودش سبزه اس اما من سفیدم قیافم بد نیست فقط لاغرم 

گفتی بچه بعضی وقتا که میگه مجبورم چیکار کنم به شوخی میگه بین اینهمه زن تو باید به من میفتادی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چطوری تغییر بدم من از نظر ظاهری مشکلی ندارم فقط خیلی لاغرم

چرا دنبال تغییر ظاهرتی؟

مثلا ی کاری پیدا کن دوست داری برو یادش بگیر 

حتما نباید کار بیرون باشه ها مثلا قنادی یاد بگیر از کافه ها سفارش قبول کن

یا مثلا خیاطی یاد بگیر تو خونه کار کن و...

نمیدونم خانوادت کنارت هستن یا نه از مادر خواهرت بخواه بچه ها رو نگه دارن تا تو بری

تحویلش نگیر

نه اینکه توهین کنی ها ولی حرفی زد اهمیت نده بخند و رد شو انگار اصلا نمیبینیش

ازت رابطه خواست قبول نکن

تا ی مدت ک به خودش بیاد

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ی عکس از شوهرت بذار تا چشمتو ب واقعیت باز کنمبا برد پیت ک ازدواج نکردی قطعا اون هم ایراد دارهاگه بدی ...

اون کلا دوسم نداره چون خیلی مقبولیت اجتماعی داره نمیتونه دست از پا خطا کنه وگرن تا الان صدبار طلاقم داده بود

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چرا دنبال تغییر ظاهرتی؟مثلا ی کاری پیدا کن دوست داری برو یادش بگیر حتما نباید کار بیرون باشه ها مثلا ...

جرعت ندارم رابطه رو قبول نکنم انقد فحش بارم میکنه دلمو میشکنه  این روزا فقط امیدم به خداست که دلش بشکنه همینجوری که دلمو شکوند

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اون کلا دوسم نداره چون خیلی مقبولیت اجتماعی داره نمیتونه دست از پا خطا کنه وگرن تا الان صدبار طلاقم ...

تو کلا عزت نفستو از دست دادی اعتماد ب نفس هم نداری

احساس میکنم بچگیت یا حتی مجردیت پدر مادرت خیلی تحقیرت کردن 

ولی خودتو دوست داشته باش

خیلی ها هستن از لحاظ زیبایب اصلا قابل مقایسه با تونیستن ولی خودشونو قبول دارن پیشرفت کردن

مهم اینکه خودتو قبول داشته باشی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

جرعت ندارم رابطه رو قبول نکنم انقد فحش بارم میکنه دلمو میشکنه این روزا فقط امیدم به خداست که دلش بش ...

چرا برعکس رفتار میکنی؟

اون باید بترسه تو ولش کنی بری تو میترسی اون ولت کنه 

مگه مهریه نداری بذار اجرا بذار بترسه ازت

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چرا دنبال تغییر ظاهرتی؟مثلا ی کاری پیدا کن دوست داری برو یادش بگیر حتما نباید کار بیرون باشه ها مثلا ...

نه من از ظاهرم راضی ام نمیخام تغیرش بدم فقط خیلی افسردم دلم میخاد بره با هرکسی که دوسش داره دیگه سمت من نیاد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اون کلا دوسم نداره چون خیلی مقبولیت اجتماعی داره نمیتونه دست از پا خطا کنه وگرن تا الان صدبار طلاقم ...

خب تو طلاقتو بگیر

تا کی میخوای با این شرایطتش زندگی کنی

توهم ادمی برده ک نیستی فقط بچه بیاری براش کارای خونشو انجام بدی

توهم لیاقتت مردیه ک با اخلاق باشه قدردانت باشه دوستت داشته باشه

فک میکنی تا کی جوونی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خب تو طلاقتو بگیرتا کی میخوای با این شرایطتش زندگی کنیتوهم ادمی برده ک نیستی فقط بچه بیاری براش کارا ...

شرایطش*

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40