2777
2789

چهار ساله  عقدیم خانواده شوهرم اوضاع مالیشون زیاد اوکی نیست هم پدر شوهرم هم مادر شوهرم سرکار میرم قبول دارم این زندگی سخت شده ولی شما اینو بخونید نظرتونو بگید. خاله و پسر خاله شوهرم که دامادشونم میشه یعنی شوهر آبجی شوهرمه پسر خالش با داییش و بچه هایش  قرار بود برن بیرون به ماهم گفتن.  اول ک مادرشوهرم  همش میگفت دخترام دوتاشون ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌نمیتونن بیان ما نمیام هی نظرشو عوض میکرد هی میگفت حالا نمی‌دونم پولم نداریم.‌ شوهرمم همین طور یعنی منو روانی کردن هی میریم نمی‌ریم من نمیدونسم  وسایلامو جمع کنم نکنم ‌‌‌‌‌‌‌‌‌میریم نمی‌ریم. چیزیم نگفتم. همیشه همینطورن اصلا تکلیفشون با خودشون مشخص نیست. قرار بود  از امروز عصر بریم تا جمعه.خلاصه  دیشب همین پسر خاله شوهرم ک دامادشونم میشه زنگ زد گفت قرار شده خانواده ای۵۰۰ بزاریم کنار وسایل بخریم و اینا منم گفتم ‌‌‌‌‌‌‌یعنی  منو تو۵۰۰ مامان باباتم۵۰۰ جمعا میشه یه تومن خوبه و اینا قرار شد بریم. منم وسایل آماده کردم لباس برداشتم اومدم خونه خودمون ک برم حمام و حاضر شد. دیدم شوهرم زنگ زد که  نمی‌ریم. گفتم چرا گفت ابجیم زنگ زده گفته نفری ۵۰۰ هست خانواده ای نیست. مامانمم گفته من هیچی پول ندارم و... منم بهش گفتم حالا ما قرار بوده۱ میلیون بدیم برای۱ میلیون دیگ زشته نریم ابرومون می‌ره من به مامان بابام گفتم میخایم بریم بیرون زشته اومدم خونه خودمون حاضر بشم و بگیر و ببند گفت نه پول نداریم  مامانم ندارع باید۲میلیون بدم نداره( می‌دونم دستشون خالیه ولی واقعا مامانش۱میلیون میتونست بده) ولی بخاطر دختراش از اولش راضی نبود هی میگفتم نمیام منم هم از این رو میاد که ما بخاطر اونا نمیتونیم بریم هم تو ذوقم خورد هم میگم آدم اولش بگه نمیام  بهتره تا اینکه بگه چون گفتین نفری۵۰۰ نمیایم من از مرد اینجوری بدم میاد  ۱میلیون آدم کارتن جمع کنه بفروشه بهتر اینه ک بگه نمیام والا... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلیل موندت تو این زندگی چیه؟

۴ساله نتونسته جمع کنه ببرتت توخونه خودت 

یه بیرون عادی بخدا 1تومنم رد میکنه 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

منم با شوهرم بحثم شد جدا از اینکه بی شعوری طلبکارم هست. میگم من به مامان بابام گفتم میخایم بریم بیرون روم نمیشه بگم بخاطر این جریانه ‌‌‌‌‌‌‌‌ نمی‌ریم برگشته میگه. مگ خانواده تو کین  مگه خدان. قبول کنید ک آدم دلش نمیاد شوهرش جلو کسی کم باشه قبول کنید سختتون میشه بخاطر1میلیون ب مامان باباتون بگین شوهرم گفته نمیریم. بهش گفتم  بگم بخاطر این جریانه ک آبروی من نمیره ابروی  تو میره

مادرشوهره چون دختراش نیومده نرفته😂تو و همسرت برید چیکار به اونا دارید

فردا بهونشو می‌کنه پول  میگ پول نداشتم  پیامک جام نداد پولو. ما باید همه جا باهم باشیم دوبار تو این چهار سال منو برده مسافرت ‌‌‌‌‌دوبارباخانوادش ‌‌ بیرون ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌میریما ولی مسافرت  نرفتیم دوتایی