2777
2789
عنوان

فامیلم باهام قهر کردن خواستم خوب بشم باهاشون ببینید چه حرفایی گفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 30 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونی تو قضیه رو کامل نمیگی

چرا میخواهی عذر خواهی کنی؟ اصلا همین نشون یه جایی قبلا خودتم خاله زنک بازی درآوردی، یه حرکتی کردی و بازگو شده دیگه

حالا ما که نمیدونیم داستان چیه ولی به نظرم لعنت به اونا نفرست، خودتم مقصری، برو تو درونت جست و جو کن ببین داستان چیه، کجاها اشتباه کردی در آینده دیگه تکرارش نکن

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

دیگه یاد میگیری غیبت و بدگویی پیش آشنا و فامیل نکنی

اینا خودشون الان ک باهم ی اکیپ شدن بر علیه من خودشونم خیلی حرفا زدن ولی من چیزی بازگو نکردم و نمیکنم این چ کار زشتیه وقتیم منو میبینن انقد صورت و دهنشون کج میکنن حالم بد میشه

میدونی تو قضیه رو کامل نمیگیچرا میخواهی عذر خواهی کنی؟ اصلا همین نشون یه جایی قبلا خودتم خاله زنک با ...

ببین عزیز دل من من دارم لعنت اونا میکنم که چرا اصلا شاید اون حرف درست باشه اون غیبت بازگو کردن نه این که من مقصرم یا نه میترسم برم بازگو کنن آقا شاید اون حرف درست بود میترسم شر بشه برام یا نمی‌دونم اوضاع بدتر شه من الان اصلا حال خوبی ندارم 

اینا خودشون الان ک باهم ی اکیپ شدن بر علیه من خودشونم خیلی حرفا زدن ولی من چیزی بازگو نکردم و نمیکنم ...

خب همینه واقعیت 

باید یاد بگیری کجا و کی حرف بزنی و چی بگی

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

بنظرت چکار کنم؟

هیچ کار 

نترس ، پبگیرشون نباش

دیدیشون محل نگذار 

زیادی هم زر زر کردن با قاطعیت بگو ، نگذارین دهنم باز بشه وگرنه دیگه روتون نمیشه توی صورت همدیگه نگاه کنید

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

ببین عزیز دل من من دارم لعنت اونا میکنم که چرا اصلا شاید اون حرف درست باشه اون غیبت بازگو کردن نه ای ...

آفرین بهت، بخاطر همینه که توی قرآن خداوند میگه آقا جان پشت سر هم دیگه غیبت نکنید

غیبت میکنیم، تازه اعتمادم میکنیم به آدما، فکر میکنیم آدما دلشون گاو صندوقه! 

نه عزیز دلم، خودت بهشون این اجازه رو دادی، خودت الان باعث نگرانی خودت شدی، تو قبل از هرررکاری، تاکید میکنم هررررکاری باید بپذیری حرکتت دست کمی از اون فامیلات نبره

اول اینو بپذیر مقصر خودتی، خودتو اصلاح کن، خودتو ببخش بعد بشین فکر کن ببین حالا باید چکار کرد؟ 

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

خب الان من چیکار کنم راه حلت چیه

من جات باشم رها میکنم، نیازی نیست زور بزنی و تقلا کنی

میگم خدایا من همه چیز میسپارم به تو، همه چیز به صلاح منه

اگر صلاح من اینه که با دختر خالم ارتباط داشته باشم محبتم تو دلش بنداز، اگرم نه که براش از ته دلم آرزو میکنم در پول و شادی، سلامتی باشه در کنار خانواده

این جمله رو با خودت تکرار کن، ۱٠٠ بار تکرار کن با به آرامش برسی، برای دختر خالتم دعا کن، بزار حال خوب جاش رو حس ترس و نگرانی وجودت بده

من جات باشم رها میکنم، نیازی نیست زور بزنی و تقلا کنیمیگم خدایا من همه چیز میسپارم به تو، همه چیز به ...

خیلی ممنونم بخدا هر شب دارم گریه میکنم اعصاب درستی ندارم از دیشب انقد به خدا رو میزنم میگم خدایا کمکم کن ولی بازم هیچی برام دعا کن 

خیلی ممنونم بخدا هر شب دارم گریه میکنم اعصاب درستی ندارم از دیشب انقد به خدا رو میزنم میگم خدایا کمک ...

اشکالی نداره، مدام بگو من خودمو میبخشم، دعا کن برای اون اشخاص، حتی اونایی که حرفاتو به دختر خاله هات رسوندن، برای اونا هم دعا کن، این کار سخته نمیگم راحته، ولی قول بده برای اونا هم دعا کنی، به مدت ۲۱ روز اینکارو انجام بده، بهت قول میدم حال دلت خوب میشه، به آرامش میرسی 

اگرم روزگاری دیدی باهات سرسنگین شدن، ازشون بپرس مشکلی پیش اومده؟ ببین چی میگن، اگر گفتن چیزی نگفتن که همونی گفتم، رها کن

اگرم به روت اوردن که تو اینطوری گفتی و اینا بگو واقعا قصدم بی احترامی نبود اگر ناراحتت کردم عذر میخوام، بعدشم حتما یه شاخه گلی چیزی براشون بخر، بفرست خونشون، نگران اینم نباش که باهات خوب شدن یا نه، در هر شرایطی رها باش