2777
2789

این روزا که همه چیز گرونه، هوا آلوده‌ست، مدارس و آموزش مثل قدیم نیست، بعضی وقتا با خودم می‌گم: آیا انصافه بچه‌ای رو بیاریم تو این دنیای سخت؟
یا برعکس، شاید بچه داشتن باعث بشه امید و انگیزه‌مون بیشتر بشه برای ساختن آینده بهتر؟ نمی‌دونم، ذهنم خیلی درگیره... شما چه فکری می‌کنین؟
اگه الان بچه ندارین، تصمیم دارین؟ اگه دارین، پشیمون نیستین؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شرایط مساعد نیست ولی قرار نیست زندگی تعطیل بشه پس ادم با چه امیدی ادامه بده کلا نسل ایرانو منقرض کنیم دو دستی تحویلش بدیم به افغانیا

من با بچه زیاد مخالفم اونم اگه اوضاع مالی خوب نباشه چون هم بچه ها هم پدرمادرا تو مضیقه قرار میگیرن

🤍🌱

من دومی رو باردارم

مسئله اینه که زندگی هیچوقت بدون رنج نبوده

من تا جایی که بتونم از رنج بچه هام کم می‌کنم، ولی قطعا هیچوقت و تو هیچ شرایطی نمیتونم به صفر برسونمش

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.

خب من از نظر مالی میگم چون شرایط آموزش و پرورش خب هرچقدر پول بدی جای بهتر درس میخونی

مثلاً غیر انتفاعی زیادی هستن که همراه آموزش زبان فارسی انگلیسی موسیقی موسیقی و ... آموزش میدن

خب هرکسی بسته به  شرایط خودش می‌تونه به این درک برسه که بچه بیاره یا نه!!!!

منو همسرم اول تصمیم گرفتیم خونه بخریم بعدش ماشین خریدیم بعد تصمیم به بچه دار شدن کردیم

بنظرم همچیییییییی تو این مملکت پوله که حرف اول رو میزنه

پول داشته باشی بچتو انقد کلاس می‌فرستی که بلاخره یه کاره ای بشه واس خودش

خدای بزرگ حکمتتو شکر‌/بچه دومم را باردارم/بچه اولم سه سالو نیم/خدا یا کمکم کن بتونم از پسش بربیام/بنظر خودم بچه ی دومم هم دختره مثل بچه اولم🤩🤩/واسه اسم دختر که به نفس بیاد کمکم کنید/یه اسم زیبای دخترونه انتخاب کنم😎😎(بچم پسر بود🤪)