2777
2789

اول از همه ما عقدیم

روز زن به مادر مادرم مادر بزرگم کادو داد به من رسید گفت پول ندارم

روز دخترم که هیچی

من ۱۵ ام تولدمه یه هفته پیش با مادرش رفتم یه دستبند رولکس برا خودش گرفت و یه انگشتر شد ۱۶۰ میلیون

من موقعی که تولدت اون بود خدا شاهده قرض گرفتم دوتا کادو گرفتم براش کلی فشار اومد بهم

حالا یه انگشتر ۴ گرمی دوست دارم قراره فردا پول اونو بده برم بخرم 

خیلی وقتم هست اپل واچ دوست دارم قولشو داده بود 

خوب الان طلای خودش واجب بود یا روز دختر و تولد من ؟؟؟؟؟ اعصابم خیلی خورده

طلا که برای مرد باعث عقیم شدن میشه. 😐😐😐😐

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

مردها هم طلا میندازن؟

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب میخره دیگه چراانقد فشاریش میکنی

ناراحت نشو کسیم این حرفو به دلش نگیره ولی اسی ایا اون وظیفشه اپل واچ بخره واست درحالی که چراخونه ی پدرت بودی نخواستی واست بخرن خانوادت؟بااحترام پرسیدم لطفا بااحترام جواب بده

من دلم رف واسه اون دلی که عاشق نبود...!

بحث خرید برای خودش بذار کنار طبق چیزهای که میگی 

این مرد برای تو اصلا ارزش قائل نیست دلش خوشه یکیو پابند خودش کرده بگن فلانی هم زن گرفته 

خب ما خانما با همین کادوها و درک و عشق که دریافت می‌کنیم حال دلمون خوش میمونه و ذوق زندگی را داریم 

وقتی محروم بشیم که دیگه چه ازدواج کردنیه

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

خب میخره دیگه چراانقد فشاریش میکنیناراحت نشو کسیم این حرفو به دلش نگیره ولی اسی ایا اون وظیفشه اپل و ...

چون خانواده م از نظر مادی اوکی نیستن

ولی چطور روز پدر میشه به همه کادو داد

روز زن باز به همه کادو داد خدا شاهده ۶ تومن کادو روز زن داد بهشون ولی منی که زنشم هیچ 

اینکه طلا خریده خیلیم خوبه

سرمایه ی زندگیتونه و شاید برای مخارج عروسی لازمش بشه

روز دختر رو که بیخیال

تولدت هم که هنوز نشده ...صبر کن انشالاه هدیه ای که قبلا گفتی رو میده بهت

اولویتش خودشه و بس.. دلتو به  همچین ادمی خوش نکن. از اللنم سکوت کنی و چیزی نگی. فردا حتی پول تو راهی هم بهت نمیده.. دوست من انقدر سکوت کرد و مثلا زن بساز بود تو عقد و بعد عروسی هم چیزی نخواست. مرتیکه اصلا بهش دریغ  از پول تو جیبی. نه پول دکتر نه پول لباس هیچی نمیداد.. در عوض میرفت برای خودش زرت و زرت طلا و گوشی میخرید و برا ننش خرج میکرد. به این بدبخت فقط ۵هزار تومن میداد که با مترو  بره خونه مامانش و بیاد. دو سال پیش دیگه دوستم طلاق  توافقی گرفت و خودشو راحت کرد 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

اینکه طلا خریده خیلیم خوبهسرمایه ی زندگیتونه و شاید برای مخارج عروسی لازمش بشهروز دختر رو که بیخیالت ...

نه گفت ندارم 

منم گفتم چطور دقیقا نزدیک تولد من میری واسه خودت کادو میگیری

گفت به خدا ۶۰ تومنش مونده بدم گیر کردم

گفتم میخواستی نیاری دقیقا نزدیک تولد من رفتی

چون خانواده م از نظر مادی اوکی نیستنولی چطور روز پدر میشه به همه کادو دادروز زن باز به همه کادو داد ...

خب باهاش درمیون بذار بلاخره زنشی

تو باید اولویت باشی مثل مادرش همون قدری که مادربرگه دراولویته توام بیشترباشی خب

من دلم رف واسه اون دلی که عاشق نبود...!