2777
2789
عنوان

وزن نوزاد چهار ماهه

130 بازدید | 15 پست

بچه ها دخترم ۳۸ هفتگی به دنیا اومد با وزن ۳۲۸۰ الان.با شیر خودم سیر نمیشد کنارش شیرخشک هم بهش میدم.الان وزنش ۵ کیلو هست و دکتر میگه خیلی کمه و نگرانم کرده این موضوع.چیکار باید بکنم

رفلاکس نداره حتی خفیف؟وزنش مثل بچه هاس من هست که رفلاکس داستن دکترت حساسه مثل بهداشت هابچه های من رف ...

داره ولی نه زیاد.دکتر بهداشت گفت شیر خشک نده بهش معده شو گشاد کردی فقط😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید بهداشت خیلی اشتباه کرد گفت  شیر خشک رو برای چی ساختن پس!

مادر شیرش کافی نیست بچه سیر نمیشه یسره گریه خوبه

یاد خودم افتادم

این واکسنهای بچه نباشه از کنار بهداشت رد نمیشم

دو ماهگی رفتیم برای واکسن چشمتون روز بد نبینه دهن پسرم پستونک دید جوری سر من داد کشید ساک بچه از دستم افتاد خدا رو شکر پسرم دست شوهرم بود

شوهرم یکاری کرد به ....خوردن افتاده بود  گفت دارم میرم پیش رئیستون که آشنامه  واقعا راست میگفت خانومه اول باورش نشد شوهرم گوشی رو برداشت زنگ زد بهش با اسم کوچیک هم رو صدا میزدن خانومه .... به خودش

افتاده بود به غلط کردم ببخشید به خاطر خودتون میگم بچه نباید پستونک بخوره   از این چرتها که یهو ابدارچیشون از اون طرف امد گفت دو تا دختر بزرگ کردی با شیر خشک و پستونک

چرا برای مردم نسخه میپیچی؟ امپولتو بزن بابا

ببخشید بهداشت خیلی اشتباه کرد گفت شیر خشک رو برای چی ساختن پس!مادر شیرش کافی نیست بچه سیر نمیشه یسر ...

ای خدا.منم فقط واسه واکسن میرم.خیلی محیط بدیه

دکتره میخواست سینه ها مو معاینه کنه ببینه واقعا شیر ندارم که شیر خشک میدم😰

الان هم که کلی حرف زد که تو نباید بچه رو شیر خشکی می‌کردی 

برای بارداری دومم هم مجبور بودم امپول هپاتیت بزنم راهم افتاد به این بهداشتیا

از اول شروع کردن وزنت زیاده بیچاره میشی دیابت میگیری فشار میگیری  بابا من حاملم چرا میترسونید اخه

دست اخر هم بچم سقط شد دلشون خنک شد

الان دوباره حاملم الحمداله بهانه ای ندارم برم 

ای خدا.منم فقط واسه واکسن میرم.خیلی محیط بدیهدکتره میخواست سینه ها مو معاینه کنه ببینه واقعا شیر ندا ...

دست به سینه بزنه!! دستاشوم قلم میکنم کسی بخواد به سینه من دست بزنه