ridanyzahraf مدیر استارتر عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 9489 عنوان پیام هایی که بهش دادم بعد حزف زشت مادرش بیاین بزارم 173 بازدید | 8 پست برداشته مامان دوست پسرم گفتهه که جلوی من پسرم حالا چند وقت دیکع میریم برات خواستگاری بدرد میخوره😑😑حالا من براش اینارو نوشتم تروخدا یه کاری کن تاپیک شخصیم پاک شه برم از نی نی سایت 1404/02/10 | 09:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sodeh_salari عضویت: 1399/03/06 تعداد پست: 23198 خوااستگاری تو ؟ مادرت فهمید اگر بوسیدمت فوری بگو / در احادیث آمده همسایه را اکرام کن 😶🌫️
ridanyzahraf مدیر استارتر عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 9489 خوااستگاری تو ؟ خاستکاری من؟ احمق شدی؟ خاستگاری یکی دیگع؟ کی میاد منو بگیره اونقدری زشتم که حتی ی ادم بدبخت نمیاد چقدر ساده هستید شماها تروخدا یه کاری کن تاپیک شخصیم پاک شه برم از نی نی سایت
ridanyzahraf مدیر استارتر عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 9489 خوااستگاری تو ؟ حالا پیام هارو بزارم تروخدا یه کاری کن تاپیک شخصیم پاک شه برم از نی نی سایت
ambrosia18 عضویت: 1403/05/02 تعداد پست: 6785 خاستکاری من؟ احمق شدی؟ خاستگاری یکی دیگع؟ کی میاد منو بگیره اونقدری زشتم که حتی ی ادم بدبخت نمیاد چ ... حالا چرا با این بنده خدا دعوا داری؟😐🤨 شاید این اولین خواب آرام ماست/لحظهٔ سرخوش رقص نور و سایههاست
ridanyzahraf مدیر استارتر عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 9489 حالا چرا با این بنده خدا دعوا داری؟😐🤨 نه بخدا دعوا ندارم همش بخاطر قیافمه چون اگه کمی قیافه داشتم اینجور نبود حالا پیام بزارم ببینی تروخدا یه کاری کن تاپیک شخصیم پاک شه برم از نی نی سایت
sodeh_salari عضویت: 1399/03/06 تعداد پست: 23198 خاستکاری من؟ احمق شدی؟ خاستگاری یکی دیگع؟ کی میاد منو بگیره اونقدری زشتم که حتی ی ادم بدبخت نمیاد چ ... اگه زشت بودی که دوست پسر نداشتی این فکرا رو نکن قرار نیست همه آدمو بپسندن که با یه آدمی که خانواده با فرهنگی داشته باشه آشنا شو چون شاید فک کنی پسره خوبه و خانوادش نه و فقط پسره مهمه ولی مطمئن باش خسته ات میکنن مادرت فهمید اگر بوسیدمت فوری بگو / در احادیث آمده همسایه را اکرام کن 😶🌫️
ridanyzahraf مدیر استارتر عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 9489 اگه زشت بودی که دوست پسر نداشتی این فکرا رو نکن قرار نیست همه آدمو بپسندن که با یه آدمی که خانواده ب ... خانوادش بد نیستن اونا صرفا میدونن من عرضه متاهلی ندارم قیافه ندارم صرفا این حرفارو میزنن البته پیام های خوبی بهش ندارهولی ربطی نداره صرفا بعضی پسرا با دختر میگردن واقعا همه بهم گفتن زشتی تروخدا یه کاری کن تاپیک شخصیم پاک شه برم از نی نی سایت
دریاخانم۳۶ عضویت: 1400/07/14 تعداد پست: 3825 خانوادش بد نیستن اونا صرفا میدونن من عرضه متاهلی ندارم قیافه ندارم صرفا این حرفارو میزنن البته پیام ... اسکرین شات رو کجا گذاشتی