2777
2789
عنوان

خونه رو زیر و رو کردم

537 بازدید | 47 پست

بچچه ها من یه گردنبند نقره با فیروزه اصل ک موقعی ک ماه عسل رفته رودیم مشهد شوهرم واسم خرزده با گوشواره ها طلام گم شدن. مطمعن هم هستم ک گذاشته بودمش کجا الان هر چی میگردم نیست خونه رو زیر و رو کردم . اب شده . کسی هم خونه ام نیومده ک بگم کسی برداشته . چیکار کنم. همش دهنم میره سمته شوهرم. اما خ ادم پاکیه . برا مامانم گفتم گفت اصلا حرفه شوهرتو نزن اون ادم درستیه . الان میگید چیکار کنم 

از تحمل که گذشتم به تحمل خوردم... 

ای بابا

یه دعایی هست

تو مفاتیح

برای پیدا شدنه گم شده 

اونو بخونید، انشاالله ک پیدا شه

(( اسم دعا رو نمیدونم الان ، ک بنویسمش))

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا يعني چي?

يعني فکر مي کني همسرت از خودتون دزدي مي کنه?!!

چرا چنين فکري مي کني?

هنوز بهار نشده،اما بوته نرگس باغچه ما گل کرده،اگه با اومدن بهار بعد از اين همه انتظار تو وجود من هم گلي جوونه بزنه اسم نرگس و يافرزند نرگس،مهدي رو روي بچم ميزارم.

عزیزم به همسرت بگو کجا گذاشته بودی و پیداش نمیکنی 

شاید جابجاش کرده باشن یا دیده باشنش

من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم

گلم من و همسرم يه بار سکه تو خونه گم.کرديم،اونم چند تا،هداياي ازدواجنون بود،هر دو با هم مطمين بوديم که کجا کزاشتيم،اما نبود،حدود سه ماه بعدش داشتم لباسارو مرتب مد کردم تو کشو بودن!!

هنوزم نمي دونيم چطور رفتن اونجا،اينقدر از جاشون مطمين زودم که اصلا هيچ جاي ديگه رو نگشتيم و گفتيم دزد اومده برده!!

هنوز بهار نشده،اما بوته نرگس باغچه ما گل کرده،اگه با اومدن بهار بعد از اين همه انتظار تو وجود من هم گلي جوونه بزنه اسم نرگس و يافرزند نرگس،مهدي رو روي بچم ميزارم.
دلم برا شوهرت سوخت😒

چرا؟ بخدا خ مرد خوب و درستیه اما هیچی ب دهنم نمیرسه . دقیقا ۳ماهه کسی خونمون نیومده اخه ک بگم ب کسی دیگه شک کنم

همسرتون اعتياد دارن?!

پیدا میشه انشاءالله

شاید جایی گذاشتی فراموش کردی 

من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم
گلم من و همسرم يه بار سکه تو خونه گم.کرديم،اونم چند تا،هداياي ازدواجنون بود،هر دو با هم مطمين بوديم ...

منم ب همین انید دارم خونه تکونی میکنمگ. فک کن حتز کابینتا رو هم ریختم بیرون . نیست ک نیست. حتی بالای کمد دزواری اارو هم زطرو رو کردم. کاش پیدا بشه خ واسم عزیزه