از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خب تموم شده سهچهار روز پیش, دیگه برا بیستو هشتم اردیبهشت میشم که تایم مسافرتمه تازه مسافرتماوکی شده خبر نداشتم که زودتر بخورم نمیشه از همین الان بخورم؟
خب تموم شده سهچهار روز پیش, دیگه برا بیستو هشتم اردیبهشت میشم که تایم مسافرتمه تازه مسافرتماوکی شد ...
چرا میشه شروع کن دو روز آخر مسافرتم نخور
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
خودم میگم یک هفته مونده بهش بخورم، من همیشه منظمه پریودیم ولی تو دو دوره قبلم یک هفته زودتر شدم میترسم چون تجربه ای نداشتم گفتم بپرسم ببینم بقیه چجوری میخورن که نمیشن
خودم میگم یک هفته مونده بهش بخورم، من همیشه منظمه پریودیم ولی تو دو دوره قبلم یک هفته زودتر شدم میت ...
یک هفته دیر باعث لکه بینی میشه