2777
2789
عنوان

میخواد بیاد چکار کنم نیاد

116 بازدید | 10 پست

دوستان می‌خوام برم به مسافرت که همون تایم دقیقا یکی دوروزه بعدش پر پر میشم به نظرتون از چند روز قبلش ال دی مصرف کنم که نیاد و مسافرتو زهرم نکنه؟

از وسط پریوت بخور

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از وسط پریوت بخور

خب تموم شده سه‌چهار روز پیش, دیگه برا بیستو هشتم اردیبهشت میشم که تایم مسافرتمه تازه مسافرتم‌اوکی شده خبر نداشتم که زودتر بخورم نمیشه از همین الان بخورم؟

خب تموم شده سه‌چهار روز پیش, دیگه برا بیستو هشتم اردیبهشت میشم که تایم مسافرتمه تازه مسافرتم‌اوکی شد ...

چرا میشه شروع کن دو روز آخر مسافرتم نخور 

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
بنظرم از چند روز قبلش روزی ی دونه بخوری کافیه

خودم‌ میگم یک هفته مونده بهش بخورم، من همیشه منظمه پریودیم ولی تو دو دوره قبلم یک هفته زودتر شدم میترسم چون تجربه ای نداشتم گفتم بپرسم ببینم بقیه چجوری میخورن که نمیشن

خودم‌ میگم یک هفته مونده بهش بخورم، من همیشه منظمه پریودیم ولی تو دو دوره قبلم یک هفته زودتر شدم میت ...

یک هفته دیر باعث لکه بینی میشه

مرسی عزیزم لطف کردی منو نجات دادی برات دعا میکنم می‌خوام برم زیارت

التماس دعا گلم