2777
2789
عنوان

یه سوال راجع ب لک قبل پریود

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 56 پست
اره هم ام ار ایهم ام ار ایماهی ۳ الی ۴ بار میگرنم میگیره

گفتن در اثر لخته خون مسدود شده؟؟راستی توروخدا دکترها گفتن سردردت ربطی بهش نداره ومیگرن هستش؟؟و سوال مهم اینه توروخدا نگفتن باید چند وقت یکبار ام آروی رو بخاطر اون رگ باید تکرار کنی یا گفتن لازم نیست؟؟توروخدا معذرت میخام زیاد میپرسم چون منم اینجورم 

گفتن در اثر لخته خون مسدود شده؟؟راستی توروخدا دکترها گفتن سردردت ربطی بهش نداره ومیگرن هستش؟؟و سوال ...

گفت کلا رگ مغزت مهم نیست و کاریش نداریم

تکرار ام ار ای هم لازم نیست

من تو بارداری دومم فشار مغز داشتم 

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب فشار مغز رو از روی چی تشخیص میدن؟؟فشارمغزت بخاطر حاملگیت بود؟؟

هم ام ار ای مشخص شد

هم ال پی شدم

اره فقط یه عارضه مختص بارداریم بود

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
بعد بارداریت رفع شد؟توروخدا اون رگ مسدود دکتر گفت سردردت ربطی بهش نداره؟

نه بخدا 😬

ملودی جان شما سردردات آروم شد ؟ میشه راهنمایی کنی منو ؟

نه عزیزم

عین قبل

اصلا بهتر نشده