2777
2789

چند وقته يهو بدون هيچي مشكل از قبل بين خودم و همسرم سردي عاطفي افتاده تقريبا طلاق عاطفي هستيم خيلي اذيت شدم مني ك تا ديروز اوكي بوديم اينقدر من اصلا به اين مسايل سركتاب و ف ا ل متقد نيستم و نبودم چند وقت پيش به توصيه يكي انحام داديم شايد ٤/٥ جاي مختلف بدون استثنا همشون همون اول ميگفتن دعا براتون گرفتن باطل كن وگرنه بدتر ميشه يه خانم سبزه كوتاه از طرف همسرت يا فاميل يا همكار ك بشدت حسودي ميكرده بهتون و دوتاشونم گفتن خانم مطلقه هست و نگفتن مثلا بيا پول بده باطل كنيم گفتن برو پيش متخصص و دعاكن رحماني حرفه اي 

من هنوز باور ندارم ولي ميگم يكدرصد شايد راست باشه زندگيم داره ميپاشه بتظرتون ارزش هزينه داره؟؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اعتقادات دوران جاهلیت.؟؟؟ بیخیال به خدا بسپر کار تو بعد نماز دعا کن اگه میخونی با همسر هم از طریق ...

من همه راه هارو رفتم فايده نداشت به بن بست رسيدم اين اخرين بود

ولي واقعا به چشم ديدم قبلا دعا از خونه كسي در اورديم بعد دخترشون ازدواج كرد من اعتقاد ن اشتم اصاا

من همه راه هارو رفتم فايده نداشت به بن بست رسيدم اين اخرين بودولي واقعا به چشم ديدم قبلا دعا از خونه ...

ببین من به شخصه به این نتیجه رسیدم فقط کار من با خدا راه میوفته و لاغیر. 

هرچند که اگه لازم باشه خودم دعا میکنم یا مینویسم ولی اینکه دعا نویس و این داستانا... نه