2777
2789
عنوان

بارداری🥲

140 بازدید | 15 پست

یکم تنبلی دارم قرص مصرف میکنم رفع شه سه روزه عقب انداختم دیشب بی بی چک زدم منفی بود چند شبه خواب های عجیب میبینم تعبیر هر کدوم رو میزنم زده بارداری اولیش خواب خروس سفید بود دومیش پریدن ماهی قرمز رو  آب دیشب هم گنج طلا...دلم گرفته دیگه نمیدونم چیکارکنم 

در انتظار...🤰🏻

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

طلا نشونه ی بارداری مخصوصا اگر ببینی که طلا برای خودته مادرم سر هرسه بچش خواب طلا دیده بوده

خواب دیدم من و شوهرم یه جعبه پر سکه نقره ای پیدا کردیم ولی می‌گفتیم که طلاعه و خیلی ارزش داره

در انتظار...🤰🏻

درضمن اصلا به اینکه بارداری نمیشین فکر نکنین چون دنیا به هرچیزی که بهش فکر کنید همون رو براتون می فرسته مدام با خودتون فکر خوب کنید بشینید برای خودتون اسم بچه انتخاب کنید و همش به این فکر کنید که باردار میشید و اون موقع انشاالله باردار خواهید شدولی خوابتون هم معنی بارداری میشه انشااله خیلی زود مامان میشین 

درضمن اصلا به اینکه بارداری نمیشین فکر نکنین چون دنیا به هرچیزی که بهش فکر کنید همون رو براتون می فر ...

اره عزیزم خیلی به قانون جذب اعتقاد دارم ولی از وقتی فهمیدم تنبلی دارم فکر و خیال الکی ولم نمیکنه همش حس میکنم مشکل از منه بی قرار شدم خیلی بیخیال بودم انشالله که تعبیر خواب هام واقعی باشه🫠❤️

در انتظار...🤰🏻

اره عزیزم خیلی به قانون جذب اعتقاد دارم ولی از وقتی فهمیدم تنبلی دارم فکر و خیال الکی ولم نمیکنه همش ...

انشاالله واقعا باردار باشید به امید خدا ولی تنبلی چیز عجیبی نیست و راهکار داره پس امیدوار باش ک هرروز با خودت بگو خدارو شکر که تمام اعضا و جوارح بدنم سالمه و روح رحم هم تاکید کن معجزه رو می بیتی من خودم همیشه سینم سمت چپ درد میکرد و خیلی ابن موضوع رو بهش فکر میکردم ولی به مدت چند ماه مدام بابت سالم بودنش شکر کردم و الان چندین ساله که سینم درد نمی گیره

انشاالله واقعا باردار باشید به امید خدا ولی تنبلی چیز عجیبی نیست و راهکار داره پس امیدوار باش ک هررو ...

پس حتما شکرگزاری رو شروع میکنم واسم دعا کن عزیزم

در انتظار...🤰🏻