2777
2789

چکارش کنم خستم کرده هر چی میگم میگه تو که چاقی وضعت خوبه مشکلی نداری در صورتی که شعور اینو نداره من تازه زایمان کردم خب معلومه که چاقم اعتماد به نفسم از بین رفته افسردگی گرفتم

با من تلخ حرف نزن..من خودم زهر مارم👉

چه حرف احمقانه ای

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خسته شدن از دستش

من باشم همه وسیله هارو خورد میکنم همزمان هوار میکشم 😐

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

نه بابا دو تا بچه دارم آرامشتان بهم میخوره فقط خودم میسوزم

خوب باهاش قهر کن اول بعد براش توضیح بده چقد این حرفش بیشعورانه و بی ربطه 

اگه قبول نکرد حتما ببرش مشاوره 

میفهممت ، چی بگم اینو گفت جوری رفتار کن که دیگه جرات نکنه ، فقط نکاه کن تو چشماش ، بگو درک نداری حدا ...

بیشعور تر از این حرفاست هزاران بار بهش گفتم...گفتم اگ یه بار دیگ بگه قهر کنم برم خونه بابام ولی آبروم میره 😆

خوب باهاش قهر کن اول بعد براش توضیح بده چقد این حرفش بیشعورانه و بی ربطه اگه قبول نکرد حتما ببرش مشا ...

الان میگم مثلا برم ارایشگاه جایی تو پول بهم نمیدی منم زنن خرج دارم میگه تو خب مشکلی نداری همش گوشت میخوری و اینا..منن گفتم وظیفته و اصلا هم خوشبخت نیستم

بیشعور تر از این حرفاست هزاران بار بهش گفتم...گفتم اگ یه بار دیگ بگه قهر کنم برم خونه بابام ولی آبرو ...

نه مهم نوع گفتنته 

منم قبلا فکرمیکردم صدبار گفتم و اثر نکرده ولی قاطعانه نگفتیم

قاطع یهش میگی و دیگههه محلش نمیذاری تا نیاد بگه ببخشید

حَسبی الله💫🍃