2777
2789
عنوان

شام ایرانی با میزبانی نفیسه روشن

| مشاهده متن کامل بحث + 6130 بازدید | 59 پست
آره اونم میخواست خیلی شیرین و دلبر باشه، برعکس حالمون وبه هم زد😄

دقیقا 😂

دلی که دریاست هواش همیشه ابریه.. 🤍✔️                              توکه هستی، همه زندگیم بهاره...❤️✔️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا هنگ بود انگار. کلی التماسش کردن بره نوشیدنی بیاره، رفت آب آورد. طفلی بهنوش با ذوق و شوق فکر کرد ...

خدایی آب رفت اورد عه عه دیدی نه چایی شربتی خداشاهده من انقدر خودم سرزنش میکردم میگفتم هیچی بلد نیستم این برنامه دیدم الان احساس میکنم کدبانو ام🤣🤣🤣

منم اصلا خوشم نیومدیه جابندنبودن ازرواین مبل میرفتن روصندلی ازصندلی میرفتن مینشیتن رومبل انگاربچه بو ...

اصلا نرمال نبودن هیچکدوم

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

خدایی آب رفت اورد عه عه دیدی نه چایی شربتی خداشاهده من انقدر خودم سرزنش میکردم میگفتم هیچی بلد نیستم ...

👍👍😂😂😂

یک قرمه سبزی برای سه نفر درست کرده همش میگفت خستم حالا ما مهمونی ها سالاد سوپ دسر برنج درست میکنم ما ...

قرمه سبزیشم از قیافش معلوم بود مالی نبود. بنظرم امتیازایی که بهش دادن خیلی بالا بود. کاش همون داورا بودن

خدایی آب رفت اورد عه عه دیدی نه چایی شربتی خداشاهده من انقدر خودم سرزنش میکردم میگفتم هیچی بلد نیستم ...

نه چون گفتن تشنه ایم هم آب آورد هم شربت ولی کم بود تعدادش

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱

قبلنا شام ایرانیو میدیدم یه چیزیش خیلی رو اعصابم بود

دسر و غذا و .. رو که درست میکنن باید عکس و فیلمشو نشون بدن بدونیم تزیین و ..چطور بوده ، حالا نمیدونم الان نشون میدن یانه 

بعدم که خوردن باید نشون بدن بشقابا دست نخورده بوده یا...

اخه تو بفرمایید شام همه این موارد رعایت میشد 

نه چون گفتن تشنه ایم هم آب آورد هم شربت ولی کم بود تعدادش

میگم که اصلا بلد نبود پذیرایی کنه. برای خودش سیب و توت فرنگی گذاشته بود ولی به مهمونا تعارف نمیکرد چیزی بخورن. حرفم نمیزد، قیافشم خیلی جدی و بی روح بود. میزبان نباید اینجوری باشه