2777
2789
عنوان

فریز کردن شیر برای نوزاد

119 بازدید | 14 پست

من تقریبا سه ماه و یک هفته پیش شیر های زیادی پسرمو براش فریز کردم که اگ یه روز شیر نداشتم مریض بودم و...

به نظرتون فاسد شده

الان واقعا لازمه از اون شیرها یخ زدایی کنم بهش بدم 

نگین شیرخشک که‌امتحان کردم چون ریفلاکس و حساسیت به پروتئین گاوی داره هرشیر خشکی نمیشه وچنتایی که امتحان کردم همه رو بالااورده

شیر فریز شده زمان داره که الان دقیق یادم نیست چه مدته

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون ریفلاکسه و حساسیت به پروتیین داره نباید شیر خودتو بدی

حالش بد میشه

شیر خودتو در صورتی میتونی بدی که دو روز کامل رژیمت شروع کرده باشی و هیچچچ پروتیین و لبنیاتی  نخوری

حالش بدتر میشه 

اونم فریییز شده

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵

فکر کنم تو فریزر بشه ۶ ماه نگه داری کرد تو گوگل سرچ کن و دمای فریزر رو بزن تا دقیق بهت بگه 

گاه دلسوز است و گاهی سخت میسوزاندم           عشق گاهی مادرست و گاه هم نامادری                                    💕💕💕 
چون ریفلاکسه و حساسیت به پروتیین داره نباید شیر خودتو بدیحالش بد میشهشیر خودتو در صورتی میتونی بدی ک ...

عزیزم من از زمانی که متوجه شدم رژیم رعایت کردم وشیرهای فریز شده هم از موقع شروع رژیم

شیرخودمو میخوره خوبه شیرخشک اذیتش میکنه

اگ اینطور باشه که خیلی خوبه

من یکی از سایتهای معتبر انگلیسی زبان را چک کردم:

You can store freshly expressed breast milk in the back of a deep freezer for up to 12 months. But it's best to use the frozen milk within six months.

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

یه چیز دیگ من خودم تست کردم از شیر🤢موندم چطور نوزاد میخوره 

شیر تازه طعم و بوی یهتری داشت و شیرین زدایی شده کمی تغییر کرده بود مزش 

که البته خودمونم غذا میزاریم بعد که برمی‌داریم طعم غذا کمی عوض میشه