2777
2789

من تو تخت همه رو شوت میکنم

OFF خوبی بدی دیدن حلال کنید؛این کاربری برا همیشه بسته میشه.خدانگهدار.هیچ وقت نمیبخشمت سعید دیدار من تو باشه به قیامت فقط امیدوارم اون موقع خود خدا همه چیز نشونت میده شرمنده حرفات کارات نشی .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گاهی توی خونه دربیار اون فشاروارده ازسوتین خودش واسه بدن خطرناکه

نگران نیستم .همه چیز درست میشود.آب ریخته روی زمین،جمع نه اما خشک میشود.قلب شکسته خوب نه اما ترمیم میشود.وهنوز هم میتوان در گلدان شکسته گل کاشت.

تو خونه سوتین نمیپوشم معمولا ولی لباس زیر چرا چون ترشحات همیشه هست و پارچه شلوار و دامن و هر چی برای تماس مستقیم با اون نواحی نیست پس بهتره لباس زیر مناسب همیشه پوشیده بشه 

تا قبل اینکه بچم بزرگ بشه حتی بعضی شبا لخ.ت میخابیدم الان ن دیگه مجبورم با همونا بخوابم چون اگر لباس دربیارم هی می‌پرسه مامان چرا لباستو درواردی دیگه توی ذهنش میمونه خیلی سخته