نمکی_هستم مدیر استارتر عضویت: 1403/06/26 تعداد پست: 5623 عنوان سرطان سینه😶 175 بازدید | 12 پست خانما یه سوال من چند روز پیش دیدم یه نقطه کوچولو کنار بخش رنگی سینه ام ،وَرَم کرده دست میزدم یکمم درد می اومد. الان میبینم یکی دیگه هم کنارش اینطوری شده . حالا نمیدونم کیسته ، سرطانه، یا موی شکسته شده هست به نظرتون سرطان این شکلیه؟ 1404/02/09 | 23:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نمکی_هستم مدیر استارتر عضویت: 1403/06/26 تعداد پست: 5623 ی دکتر برو. ولی اکثرا یا کیسته یا توده خوش خیم آهاان مرسی🤍
هستی_گوگولی عضویت: 1403/06/30 تعداد پست: 2355 اگه کنار هاله قهوه ای سینتهاحتمالا مو برگشته رفته تو پوستتسریع برو دکتر تا عفونت نکرده
نمکی_هستم مدیر استارتر عضویت: 1403/06/26 تعداد پست: 5623 اگه کنار هاله قهوه ای سینتهاحتمالا مو برگشته رفته تو پوستتسریع برو دکتر تا عفونت نکرده مرسی🤍آره اگر خوب نشده بود شنبه میرم
هستی_گوگولی عضویت: 1403/06/30 تعداد پست: 2355 مرسی🤍آره اگر خوب نشده بود شنبه میرم برا منم یکبار اینطوری شده بوددقیقا کنار اون قسمت که قهوه ای میشه مو در میادچون دائما ما خانومها سوتین میزنیم میشکنه و برمیگرده تو پوستبرا من خیلی درد آور بودولی رفتم دکتر ماسالله ب چشمهاشبا سوزن همونجا کشید مو رو بیرونبدون هیچ جراحی و وسیله خاصی
نمکی_هستم مدیر استارتر عضویت: 1403/06/26 تعداد پست: 5623 برا منم یکبار اینطوری شده بوددقیقا کنار اون قسمت که قهوه ای میشه مو در میادچون دائما ما خانومها سوتی ... آره خودمم حس کردم که شاید مو شکسته باشه کاش میشد لباس زیر نپوشیم☹
هستی_گوگولی عضویت: 1403/06/30 تعداد پست: 2355 آره خودمم حس کردم که شاید مو شکسته باشه کاش میشد لباس زیر نپوشیم☹ من تو همین نی نی سایت با یه خانمی تصمیم گرفتیم سوتین رو کنار بگذاریم و الان حدود یکساله ک ب هیچ عنوان بجز مهمونیهای خونوادگی سوتین نمیزنمبا ورزش و ماساژ هم سعی میکنم دچار افتادگی نشن
نمکی_هستم مدیر استارتر عضویت: 1403/06/26 تعداد پست: 5623 من تو همین نی نی سایت با یه خانمی تصمیم گرفتیم سوتین رو کنار بگذاریم و الان حدود یکساله ک ب هیچ عنوا ... واقعا عالیه . فقط سینه باید خوشفرم و کوچیک باشه .من خونمون مهمون زیاد میاد و پیش داداشمم معذبم بخاطر همین بیشتر مواقع میپوشم .ولی پیش بابام راحتم نمیپوشم
هستی_گوگولی عضویت: 1403/06/30 تعداد پست: 2355 واقعا عالیه . فقط سینه باید خوشفرم و کوچیک باشه .من خونمون مهمون زیاد میاد و پیش داداشمم معذبم ب ... لباس گشاد بپوشی خیلی نشون نمیدهمهمون هم اومد ی شالی چیزی بنداز روشباور کن اولش سختهبعد یکماه ی آزادی رو حس میکنی ک از نوجونی تجربش نکردی
نمکی_هستم مدیر استارتر عضویت: 1403/06/26 تعداد پست: 5623 لباس گشاد بپوشی خیلی نشون نمیدهمهمون هم اومد ی شالی چیزی بنداز روشباور کن اولش سختهبعد یکماه ی آزادی ... خیلی حس خوبیه😂 حس آزادی من کلا بدم میاد یکی برجستگی یا حالت اندام هامو ببینه . بخاطر همین همیشه قایمشون میکنم. دوران بلوغ یادته؟ من توی همون دوران و خجالته گیر کردم🤦🏻♀️
هستی_گوگولی عضویت: 1403/06/30 تعداد پست: 2355 خیلی حس خوبیه😂 حس آزادی من کلا بدم میاد یکی برجستگی یا حالت اندام هامو ببینه . بخاطر همین همیشه قای ... قرار نبست کسی بتونه انداممون رو ببینهن تو خونه ن تو بیرونمگر اینکه سینه هات واقعا بزرگ باشنبا لباس مناسب و گشادولی بدون سوتین
نمکی_هستم مدیر استارتر عضویت: 1403/06/26 تعداد پست: 5623 قرار نبست کسی بتونه انداممون رو ببینهن تو خونه ن تو بیرونمگر اینکه سینه هات واقعا بزرگ باشنبا لباس م ... نه بزرگنیستن . اره حتما باید امتحانش کنم