2777
2789
عنوان

افسردگی

129 بازدید | 14 پست

سلام ۱۸ سالمه دچار افسردگی شدید شدم به مامانم میگم میگه تو خودت دوست داری غمگین باشی ولی چرا باید کسی غمگین بودن و انتخاب کنه نمیتونم رو درسام تمرکز کنم احساس میکنم توی منجلاب گیر کردم چند روز دیگه کنکور دارم حتی گریم هم نمیاد گریه کنم راه حل میگید:(

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی از علائم سردی مغز ، افسردگی هست

باید از گیاهان و مواد غذایی  استفاده کنی که طبعش گرم و تر هست تا مغزت گرم بشه و بوی میشی

مثل ارده شیره گل محمدی گل گاوزبان بادرنجبویه بهارنارنج بادام درختی و...

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن                          برای زبانشناسی tak_1664 تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه

اینا باعث شدید تر شدن مشکلات دیگه میشن

چیا؟

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن                          برای زبانشناسی tak_1664 تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه

گرمیجات خوب نیست

مواد غذایی گرم و تر

نه گرمیجات عزیزم اینا فرق میکنن

ولی اگه اصولی بخای مشکلت حل بشه میتونی اصلاح مزاج کنی

و مشاوره بشی بصورت رایگان

کجاست مشاوره رایگان عزیزم

بیا خصوصی راهنماییت کنم

عزیزم من بلد نیستم تازه وارد سایت شدم تو میای؟

درخواست دادم قبول کت

سلام 

منم مشکل شما رو داشتم 

خیلی بده همش فکرای بی خود میاد سراغت 

خیلی هم رفتم مشاور اما خوب نشدم 

تا با یه مشا ور تو روبیکا اشنا شدم 

فوق العاده بود بود مشا ورشون حالم خیلی خوب شد

هزینشم خیلی خوب بود به کسایی که مشکل مالی داشتن تخفیف ویژه 

ان شا الله حال شما هم بهتر بشه

اید ی رو بیکا: P_z_314_70

اید ی تلگر ام: consultation4