2777
2789
باورکن نمیشه راه رفت،بدون کفش یک لحظه،یا۵دقیقه روی قالی نشست.گرچه همه روی مبل میشینن وروی تخت می خوا ...

طبقه سومه شوفاژ کاریه

در ظلمات شب تنها خداست که صدایت را میشنود...❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبقه سوم جاش و محیط عالی

من بخاطر همین پله ها خونمو عوض نمیکنم.خونم ۷۰ متریه ک کوچیکه.با پول خونم میتونم هشتاد ،هشتاد و پنج متری طبقه سوم چهارم بخرم ولی اصلا نمیتونم پله رو تحمل کنمم.مامانمم نمیتونه بره بیاد

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم
طبقه اول ،زمستان وحشتناک ،کف سردهست،مگرگرمایش ازکف باشه‌

ولی من طبقه اولم.گرمایش از کف نداره.سرد هم نمیشه خونه.راضیم ،چون بچه دارم سر و صدا میکنن طبقه اول خوبه برام.یه موقع آسانسورم ک خرابه پله کم داره

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم
ولی من طبقه اولم.گرمایش از کف نداره.سرد هم نمیشه خونه.راضیم ،چون بچه دارم سر و صدا میکنن طبقه اول خو ...

منم از طبقه اولم خوشم میاد اگر برق هم‌بره پله زیادی نمیخواد بالا بری

لطفا برای شادی روح مامان و بابام صلوات بفرستید
ولی من طبقه اولم.گرمایش از کف نداره.سرد هم نمیشه خونه.راضیم ،چون بچه دارم سر و صدا میکنن طبقه اول خو ...

من دولایه کف خونه موکت کردم بعدقالی انداختم.بازم وحشتناک سردبود،بااینکه شهرما،زیاد سردنیست،مثل تهران وتبریز سردنیست

اومی بیند.درمحضراوهستیم.