2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نماز اهنگ گوش دادن پیاده روی با مامان و بابا بغل کردن مامانم حرف زدن با خواهرم اینا دلخوشی های منن دلیل زنده موندن منن

عمری باشد جبران کنیم خوبی هارو چند بار، بدی هارو صد بار 💍H

چه کاری گفتی انجام میدم  این بهانه خوشحالی نیست

در واقع حس خوب میگیرم  

اونم اینکه سالهاست پوست میوه و سبزیجات رو خشک میکنم  بدون کپک زدن  و بعد میرسونم دست دامدار  برای غذای دام

و همین کار کوچیک آرامش بهم میده هم محیط زیست با پوست میوه‌ای خراب شده آلوده نمیشه هم به حیوان غذای خوب میرسه

ازبیرون که میام صورتمو خوب میشورم

وای خیلی سختهههه من میدونم چقد برا پوستم ضرر داره ولی بازم ارایشمو نمیشورم تا شب

🦁💚🤍❤️دلم میخواهد به بعضی عقاید احترام بزارم ولی احترام به بعضی عقاید را توهین به شعور خودم میدانم.                  لطفا افراد مذهبی تو تاپیکم نیان و زیر پست های من نظر ندن(اگه نمیخوان فحش بشنون)

بوییدن گل رز حالمو خوب میکنه

حوصله ندارم چیزی برم پیدا کنم بنویسم همینکه اعصابم خورده بسه به تو هم ربطی نداره بهتره دخالت تو کارمن نکنی میخاد خوشت بیاد میخادم نیاد هر تاپیکی که میزنم قرار نیست هرکسی خوشش بیاد اوناییکه خوششون نمیاد نیان نظر ندن مجبوری مگه بچه جان 

راه رفتن با پای برهنه روی چمن حالمو خوب میکنه

حوصله ندارم چیزی برم پیدا کنم بنویسم همینکه اعصابم خورده بسه به تو هم ربطی نداره بهتره دخالت تو کارمن نکنی میخاد خوشت بیاد میخادم نیاد هر تاپیکی که میزنم قرار نیست هرکسی خوشش بیاد اوناییکه خوششون نمیاد نیان نظر ندن مجبوری مگه بچه جان 

من تا پیشیمو میبینم حالم خوب میشه ی دلیل خوشحالی تو خونمونه

🦁💚🤍❤️دلم میخواهد به بعضی عقاید احترام بزارم ولی احترام به بعضی عقاید را توهین به شعور خودم میدانم.                  لطفا افراد مذهبی تو تاپیکم نیان و زیر پست های من نظر ندن(اگه نمیخوان فحش بشنون)

بوی بارون حالمو خوب میکنه 

بوی سیب 

قدم زدم زیر بارون