2777
2789
عنوان

صرفا دلم میخواد به نهما کمک‌کنم‌

154 بازدید | 14 پست

همینطوری دلی🌻✨️💕

بجاش برام صلوات بفرستید به حاجتم برسم 

درس مطالعات تون رو اگه مشکل داشتید کمک میکنم

دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بود‌مجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میشه در مورد اون ۴ درسی که تو تاپیکم گفتم بهم کمک کنی؟ چجوری و چه ساعتی بخونم

بله میشه عزیزم

بعد از اینکه از مدرسه اومدی حتما یکم استراحت کن و بخواب

ساعت سه مثلا درس اول مطالعاتو بخون تا ۳:۲۵دقیقه پنج دقیقه استراحت کن دوباره یه درس دیگشو بخون ۴بار این کار کن که بشه ۲ساعت

روزی یکساعت علوم بخون

زبانتون کاری نداره اسونه کلیپ ببین 

ریاضی ام برو کلاس

دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بود‌مجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.

مطالعات حفظیه فقط باید چند دور بخونید

مطالعات رو با یه دورم میشه حفظ کرد مهم یاد گرفتنه نه حفظ کردنه 

و نداشتن استرس

پارسال که نهم بودم خیلییییی تو فشار بودم یادش بخیر

اخی عزیزم الان رشته ات چیه

امسال مطالعات خیلی سنگینه پسر من هر درس چندبار خوند

تاریخشون سنگینه فقط جغرافیاشون فقط در حد حرکت وضعی و تعداد سیاره ها و استوا ایناست

حفظیات پسرتون چطوره؟

من تجربیم

راضی هستی؟موفق باشی

تاریخشون سنگینه فقط جغرافیاشون فقط در حد حرکت وضعی و تعداد سیاره ها و استوا ایناستحفظیات پسرتون چطور ...

حفظیجاتش خوبه اجتماعیش همیشه 20 اما هر درس چندبار میخونه فعالیت‌ها روهم کامل میخونه

راضی هستی؟موفق باشی

خوب راستش من باطر المپیاد زیست خیلی تو فشار بود همزمانم باید مدرسه رو هندل میکردم الانم همینطور امتحانات زودترم شروع شده اما درکل اره چون علاقع دارم راضیم و زیست و دوس دارم با شیمی به درسای دیگه خیلی علاقه نداشتم برم رشته دیگه