2777
2789
عنوان

ازدواج

106 بازدید | 13 پست

سلام دوستان

لطفا کسانی که تجربه این شرایط رو داشتن و متاهل هستن فقط نظر بدن

اگر مورد ازدواجی پیش بیاد که از هر نظر مناسب هم باشن و از هر نظر در سطح خوب و بالایی باشه ، شغلی تحصیلی خانوادگی اجتماعی اما ظاهرش به دل نشینه، آیا تو رفت و آمد و زمان گذاشتن ممکنه به دل نشستن اتفاق بیوفته؟ تو زندگی چطور میشه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه الان چهره اش به دلت نشینه ، هیچوقت به دلت نمیشینه 

چهره ی زیبا ، معمولی میشه ولی چهره ای که به دل نشینه ، عادی نمیشه و مایه عذاب میشه 

میخوای بیشتر رفت و آمد کن ، مثلا تا ۲ ماه ، ۱۰_۱۵ بار بیرون برو ، باهاش صحبت کن ، اگه به دلت نشست ازدواج کن ، اگه نه ، نه خودتو اذیت کن ، نه اون پسر رو

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩

من تو شرایط مشابه شما بودم 

به دلم ننشست باراولم که دیدم حسم کاملا خنثی بود 

حاصل فکرا وتحقیقاتم تو اون تایم این شد که قیافه زشت هیچوقت عادی نمیشه ولی قیافه زیبا عادی میشه ، مورد بعد اینکه کاملا بستگی به معیارهای خودت داره که چقدر این قضیه برات مهمه ،ایا مثلا تفاوت فاحشی دارین باهم یااگر انتقادی شد تحمل شنیدن دارین یا نه ! اگر خنثی بودین ادامه بدین شاید انقدری اخلاقش خوب بود که قیافه به چشمتون نیومد 

اگه الان چهره اش به دلت نشینه ، هیچوقت به دلت نمیشینه چهره ی زیبا ، معمولی میشه ولی چهره ای که به دل ...

اصلا نمیتونم پیش تر برم 

بهانه آوردم و محترمانه رد کردم اما آنقدر محترمانه فرصت خواست برای آشنایی بیشتر ولی نمیتونم قبول کنم و نمیدونم چی بگم، چون تو صحبت‌ها و شرایط هیچ اختلاف نظری نداشتیم جز این مورد 

اگه الان چهره اش به دلت نشینه ، هیچوقت به دلت نمیشینه چهره ی زیبا ، معمولی میشه ولی چهره ای که به دل ...

اصلا نمیتونم پیش تر برم 

بهانه آوردم و محترمانه رد کردم اما آنقدر محترمانه فرصت خواست برای آشنایی بیشتر ولی نمیتونم قبول کنم و نمیدونم چی بگم، چون تو صحبت‌ها و شرایط هیچ اختلاف نظری نداشتیم جز این مورد 

اصلا نمیتونم پیش تر برم بهانه آوردم و محترمانه رد کردم اما آنقدر محترمانه فرصت خواست برای آشنایی بیش ...

چند بار همو دیدین ؟ چند بار صحبت کردین ؟ 

اگه آدم محترمیه به نظرم ۳_۴ بار فرصت بدین 

شاید شخصیت زیباش باعث شد صورتش هم از نظرتون زیبا دیده بشه

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩
چند بار همو دیدین ؟ چند بار صحبت کردین ؟ اگه آدم محترمیه به نظرم ۳_۴ بار فرصت بدین شاید شخصیت زیباش ...

یک بار دیدمشون و حدود ۲ الی ۳ ساعت صحبت کردیم و مابقی صحبت تلفنی بوده. واقعا محترم و باوقار هستن

ممنونم. احتمالا یکبار دیگه ببینمشون 

در همین حد هم برام سخته چون اگر اوکی نشدم، چی بگم بد نشه وقت بنده خدا رو نگیرم

یک بار دیدمشون و حدود ۲ الی ۳ ساعت صحبت کردیم و مابقی صحبت تلفنی بوده. واقعا محترم و باوقار هستنممنو ...

بد نمیشه 

نهایت میگی که معیارامون متفاوته 

فرصت بدین به هم 

بعد اگه نشد ، خداحافظی کن