2777
2789
با توجه به رشتت برای درس مربوط بهش درخواست میدی به مدارس مختلف حالا میگن بری برای مصاحبه و قرارداد م ...

منظورم کسی بوده که استخدام اموزش پرورش بشه،،؟؟؟قبلا کار کردم بدون ریالی پول. مثه تف بالاسر برخورد‌میکنن.ارزش داره دوباره برم؟!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظورم کسی بوده که استخدام اموزش پرورش بشه،،؟؟؟قبلا کار کردم بدون ریالی پول. مثه تف بالاسر برخورد‌می ...

تزین طریق که استخدام اموزش و پرورش نمیشین 

دبیران غیرانتفاعی ازادن و با خود مدرسه قرارداد می‌بندن 

اگه میخواین استخدام بشین باید ازمون استخدامی رو شرکت کنین 

تزین طریق که استخدام اموزش و پرورش نمیشین دبیران غیرانتفاعی ازادن و با خود مدرسه قرارداد می‌بندن اگه ...

رشته تحصیلیم تو ازمونا نیست یه بار فقط ۴۰۲بوده‌اونم از بس نیس نفهمیدم که رشتم‌بوده😭

رشته تحصیلیم تو ازمونا نیست یه بار فقط ۴۰۲بوده‌اونم از بس نیس نفهمیدم که رشتم‌بوده😭

من دیگه متاسفانه خیلی اطلاعی ندارم جزئی 

ولی برای استخدامی فقط باید ازمونشو شرکت کنین تنها راهش همینه