2777
2789
عنوان

بیاین مهمه😭

253 بازدید | 32 پست

چندروزه دستم بنده دکترزنان و سونو ایناس.هردوتا دکترا گفتن پلیپ رحم داری برو عمل .حالا قراره تو عسکریه اصفهان عمل کنم .بچه ها بیمارستان و دکتراش خوبن؟؟

عملش چجوریه اولین بارمه میخوام بیهوش کامل بشم.

کورتاژ میکنن‌فکر کنم‌.منم ۱۳ سال پیش انجام دادم .کورتاژ شدم‌.بهوش میایی .انگار نه انگار کاری کردن... ...

ارع فکنم کورتاژه.میگم عزیزم به نظرت بیهوش کامل میکنن؟؟؟ازصب تا حالا خیلی گریه کردم

بعد میخوام برم عمل چی ببرم بیمارستان؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پولیپ رحم من چهار بار عمل کردم.نوع عملش هیسترسکوپی هست.ی دوربین وارد رحم میکنند و پولیپ را با ابزار جراحی  میبرن.عملش بیست دقیقه هست بعد یک ساعت میای ریکاوری ...خونریزی هم خفیف داری .همش احساس می‌کنی به مایع گرم ازت میاد بیرون پیش خودت میگی خونه .ولی اون مایع یا گازی هست که وارد رحم میکنند تا رحم قابل مشاهده باشه.عصرش هم مرخصی.اگر سوالی هست در خدمتم من اصفهان فقط نیستم

کورتاژ میکنن‌فکر کنم‌.منم ۱۳ سال پیش انجام دادم .کورتاژ شدم‌.بهوش میایی .انگار نه انگار کاری کردن... ...

کورتاژ تا هیسترسکوپی فرق داره.کورتاژ با یه ابزاری مثل قاشق پهن هست دیواره رحم که کلفت شده رو میسابند. من اینم انجام دادم.ولی هیسترسکوپی برای تولید عست

پولیپ رحم من چهار بار عمل کردم.نوع عملش هیسترسکوپی هست.ی دوربین وارد رحم میکنند و پولیپ را با ابزار ...

اره عزیزم همینی که گفتی هسش.بعد کامل بیهوش میکنن؟؟؟چی ببرم با خودم بیمارستان؟؟خیلی استرس دارم اولین بارمه میخوام برم اتاق عمل

ارع فکنم کورتاژه.میگم عزیزم به نظرت بیهوش کامل میکنن؟؟؟ازصب تا حالا خیلی گریه کردمبعد میخوام برم عمل ...

اره بیهوش کامل ..اصلا متوجه نمیشی بیهوش کی میشی 

اصلا نگران نباش .به خدا هیچی نیس 

میخوابی ببند میشی. انگار نه انگار بیمارستان هم نبات فلاکس لیوان بردار مسواک..یه روز بیشتر نیسی یعنی یه شب ....

خودشون لباس همه چیز میدن .من دوبار کورتاژ شدم‌.....پوشک ام بردار .یکم خونریزی داری 

ریپلای نزنید چون نه میخونم نه جواب میدم...🤑☺️

اره عزیزم همینی که گفتی هسش.بعد کامل بیهوش میکنن؟؟؟چی ببرم با خودم بیمارستان؟؟خیلی استرس دارم اولین ...

پد نوار ببر شرت تمیز ببر.و دیگه هیچی .فقط بعد از ب هوش اومدم ب همراه میگن بهش آب میوه و کیک بده و میگن باید راه بری.تا مواد بیهوشی ازت بیاد بیرون و اولش نمیتونی چون سرت بشدت گیجه .اگر حالت تهوع داشتی حتما بهشون بگو.بهت سرم میزنن

پد نوار ببر شرت تمیز ببر.و دیگه هیچی .فقط بعد از ب هوش اومدم ب همراه میگن بهش آب میوه و کیک بده و می ...

عشقم میگم ی سوالی می تونم اتاق وی ای پی بگیرم که کلا شوهرم پیشم باشه.یهو مسخرم نکن بگن چه لوسه و اینا.بعد اصلا شوهرمو راه میدن پشت دراتاق عمل

اخه مامانم سنش بالاس سختشه

منم بار اولی که پولیپ داشتم وصیت کردم.وووووتا اینکه باز سوم‌و چهارم عینه خیالم نبود انگار اومدم تو ص ...

تروخدااا جدی منم همینم مث چی ترس لرز گرفته همه وجودما انقدر گریه کردم مردم

عشقم میگم ی سوالی می تونم اتاق وی ای پی بگیرم که کلا شوهرم پیشم باشه.یهو مسخرم نکن بگن چه لوسه و این ...

آره .من بیمارستان خصوصی رفتم دوبارش بهم گفتن خصوصی میخای یا دو تخته.گفتم دوتا باشه.اما دو بار دیگش خصوصی نبود اما بازم اتاقش دو تخت داشت.اما رسیدگی بیمارستان خصوصی بیشتر بود