2777
2789
عنوان

🥲🥲سندروم

178 بازدید | 11 پست

20هفته باردارم انومالی تشخیص سندروم داون دادن امینو دادم جوابش دوهفته دیگه میاد🥺🥺تورو خدا برام دعا کنین سالم باشه وگرنه باید سقطش کنم😭😭خدامشکل همه روحل کنه🤲🏻چرا مشکلات من تمومی ندارن خداا ازهردری داره داره امتحانم میکنه نمیدونم چی بگمم😭

الهی به حق حضرت معصومه مشکلی نباشه

دختر برادرشوهرم سندروم داونه خیلی سخته خیلیییی اذیت میشه هم خودش هم خانواده

امیدوارم برات همچین چیزی پیش نیاد

چون میگذرد غمی نیست،تا بگذرد درد کمی نیست🤍🕊️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی به حق حضرت معصومه مشکلی نباشهدختر برادرشوهرم سندروم داونه خیلی سخته خیلیییی اذیت میشه هم خودش ه ...

مرسی عزیزم ایشالاا🥲🥲🥲طفلکی اره دیدم چقدراذیت میشن براهمون نمیخام بچم اذیت شه😔خیلی سختههه

مرسی عزیزم ایشالاا🥲🥲🥲طفلکی اره دیدم چقدراذیت میشن براهمون نمیخام بچم اذیت شه😔خیلی سختههه

اره سخته 

خدا برای هیچکس نیاره

ولی پاقدمشون خیلی پر برکته خیلی مهربونن 

یعنی برادرزاده شوهرم مثل دخترمه خیلی به دل میشینن

اره سخته خدا برای هیچکس نیارهولی پاقدمشون خیلی پر برکته خیلی مهربونن یعنی برادرزاده شوهرم مثل دخترمه ...

الهی خدا بهترینارو براش بچینه🥺🥺🥺ماهم یک همسایه داریم پسرش همینجوره هروقت میاد سلام میکنه دست میده😔😔😔😔خیلی مهربونن ولی چه فایده اینقدر اذیت میشن

الهی خدا بهترینارو براش بچینه🥺🥺🥺ماهم یک همسایه داریم پسرش همینجوره هروقت میاد سلام میکنه دست میده ...

الهی امین

اره عزیز دلم دقیقا

دور از شما و همه باشه

به دلت بد راه نده