2777
2789
عنوان

با اکسم چیکار کنم نظر بدین🥺🥺

37 بازدید | 1 پست

بچه ها اکس دارم که خیلی دوستش دارم هنوز تو دلمه.🥲

خوشتیپه و شغلش خوبه.👀 قبل اینکه منو ببینه و پیشنهاد بده هم روش کراش بودم.❤️🥲 فقط یکم بچه اس و ساده لوحه و لجبازه. مهربون و رمانتیکه ولی زود جدا میشه سرسری میگیره.😶

همچنان دوستش دارم. دلیل جدایی هامون هم اون بوده و مسخره هس.😐 2 بار پیشنهاد داد و هر 2 بار جدا شدیم اولین بحثمون این بود که میگفت چرا قبل آشناییمون عکست رو به دوستم که بهت پیشنهاد داده بود دادی و عکست تو گوشیشه😶 درحالیکه بعدا جنابعالی اعتراف کرد که قبلا با چن تا اکس داشته و با اونا و دخترای فامیل بوس و بغل داشته😐

بعدش هم حضوری من رو دید که خوشگل و خندون هستم اومد آشتی کردیم👌🏻❤️ گفت چرا وقتی با هم دوستیم نمیذاری بوس و بغلت کنم حس می کنم رابطه پوچه

منم گفتم تماس فیزیکی تا زمانی که ازدواج کنیم ممنوع هس🙂 اونم گفت اگه قرار باشه سال ها منتظر باشیم پس پارتنر نباشیم و دوست معمولی باشیم. بعد که فالو اینستاش رو پاک کردم و چت رو دوطرفه پاک کردم به غرورش برخورد و دیگه خیلی سرد شد و رفت

فک کنم واسه خوشگذرونی اومده بود و وقتی دید دختر پاکی ام دیگه سرد شد(البته فهمیدم این ویژگی پاک بودنم که دید امتیاز داره که به من برا ازدواج نگاه کنه؟)

خیلی دوستش دارم.🥺 البته اونم دوستم داره ولی نه به اندازه ام. سعی می کنم فراموشش کنم.😣

بنظرم بیخیال بچه بازی شو صبر کن بزرگ شی با یه آدم عاقل وارد رابطه شو

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی