بچه ها اکس دارم که خیلی دوستش دارم هنوز تو دلمه.🥲
خوشتیپه و شغلش خوبه.👀 قبل اینکه منو ببینه و پیشنهاد بده هم روش کراش بودم.❤️🥲 فقط یکم بچه اس و ساده لوحه و لجبازه. مهربون و رمانتیکه ولی زود جدا میشه سرسری میگیره.😶
همچنان دوستش دارم. دلیل جدایی هامون هم اون بوده و مسخره هس.😐 2 بار پیشنهاد داد و هر 2 بار جدا شدیم اولین بحثمون این بود که میگفت چرا قبل آشناییمون عکست رو به دوستم که بهت پیشنهاد داده بود دادی و عکست تو گوشیشه😶 درحالیکه بعدا جنابعالی اعتراف کرد که قبلا با چن تا اکس داشته و با اونا و دخترای فامیل بوس و بغل داشته😐
بعدش هم حضوری من رو دید که خوشگل و خندون هستم اومد آشتی کردیم👌🏻❤️ گفت چرا وقتی با هم دوستیم نمیذاری بوس و بغلت کنم حس می کنم رابطه پوچه
منم گفتم تماس فیزیکی تا زمانی که ازدواج کنیم ممنوع هس🙂 اونم گفت اگه قرار باشه سال ها منتظر باشیم پس پارتنر نباشیم و دوست معمولی باشیم. بعد که فالو اینستاش رو پاک کردم و چت رو دوطرفه پاک کردم به غرورش برخورد و دیگه خیلی سرد شد و رفت
فک کنم واسه خوشگذرونی اومده بود و وقتی دید دختر پاکی ام دیگه سرد شد(البته فهمیدم این ویژگی پاک بودنم که دید امتیاز داره که به من برا ازدواج نگاه کنه؟)
خیلی دوستش دارم.🥺 البته اونم دوستم داره ولی نه به اندازه ام. سعی می کنم فراموشش کنم.😣