2777
2789

عزیزم من تجربه اتمام پریودی ندارم اما لازم دونستم بهتون بگم که کلمه یائسگی واقعا کلمه توهین آمیزی برای یه خانم بخصوص زمانیکه توسط خودمون استفاده بشه

این کلمه از یاس به معنای نا امیدی میاد و بیانگر اینه که خانمی که کارکرد رحمش تموم شده نا امید کننده است و جوریه که انگار کل وجود زن رو توی حاملگی و زایمان میبینه و نه چیزی بیشتر

🌸لطفا لایک نکنید اینجوری اعلام ریپلایتون بین لایک ها گم‌میشه.🌸وقتی بهت گفتم《باشه عزیزم.》 ببین چقدر احمقی که ازت نا امید شدم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم.

من به یاری خدا و ائمه باردارشدم.

در نظرم هستی و دعا گوتم.

بحق ۵تن دامنت سبز بشه.

انتظار سختهههه.خداوند بهترینو خیلی خیلی زود نصیبت کنه.

ذکر امن یجیب خیلی حاجت میده.اینو از پدرشوهر سیدم یاد گرفته بودم.بمن همیشه جواب داده.و توسل به ائمه مخصوصا امام حسین.

دوسدارم زودتر خبر بارداریتو بدی🌹

سلام عزیزم.من به یاری خدا و ائمه باردارشدم.در نظرم هستی و دعا گوتم.بحق ۵تن دامنت سبز بشه.انتظار سخته ...

سلام عزیزم.خدارو هر مرتبه شکر که باردار شدی..انشالله که سالم بغلش کنی خواهری...چه خبر خوبی بود...ممنونم عزیزم..انشالله منم باردار بشم و خوشحالت کنم..

لطفا برای ظهور آقا امام زمان و سلامتی همه مادرها و مادر من یک صلوات بفرستید.
سلام عزیزم.خدارو هر مرتبه شکر که باردار شدی..انشالله که سالم بغلش کنی خواهری...چه خبر خوبی بود...ممن ...

ان شاالله....

خیلی به امام زمان اردت دارم برای نمیه شعبان نیت کردم شیرینی دادم😭...برای حضرت معصومه و امام رضا هم....شب تولد امام حسینم ب همسرم تو راه برگشت اسباب بازی داده بودن...

حالا بچم ان شاالله شعبان بدنیا میاد😊 بهمن ماه

ان شاالله....خیلی به امام زمان اردت دارم برای نمیه شعبان نیت کردم شیرینی دادم😭...برای حضرت معصومه و ...

خدا رو شکر که حاجت روا شدی ......انشالله همیشه دلت شاد باشه...صاحب اولاد سالم و صالحی بشی

لطفا برای ظهور آقا امام زمان و سلامتی همه مادرها و مادر من یک صلوات بفرستید.