2777
2789
عنوان

امتحان نهم

47 بازدید | 5 پست

سلام 

امسال نهمم و سه تا از امتحان هامون نهایی هست 

علوم پارسال خیلی سخت بوده از یه طرفم که دیگع ۱۵ نمره نیست که بگم قبول میشم شده ۲۰ نمرع یعنی خودمو بکشم نمیدونم چند میشم 

میخواستم بدونم شما چجوری خوندید میشه راهنمایی کنید واسه ریاضی و زبان و علوم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ریاضی از رو جزوه میخوندم 

زبان معلممون خوب بود بهمون پیش میرفتم 

علومم کتاب رو خوردم اینقدر خوندمش یعنی س کلمه ام نبود که بلد نباشم ریز به ریزش خونده بودم حتی جاهایی که هیچ کس فکرش رو نمی‌کرد سوال بیاد ازش درست یادم نمیاد ی قسمت گشتاور بود فک کنم اونو اینقدر ویدئو دیدم توی امتحان نمونه ام از این قسمت زیاد سوال بود همشون جواب دادم

ریاضی از رو جزوه میخوندم زبان معلممون خوب بود بهمون پیش میرفتم علومم کتاب رو خوردم اینقدر خوندمش یعن ...

ریاضی معلم مون خوبه جزوه داده

زبان اصلا هیچی بلد نیست خودشم نمیدونه چی میگه

علومم خدایی معلم مون خوبه ولی استرس دارم نمیدونم بتونم یا نه

سلام من دوره جمع بندی نهم پلاس مجموعه کلاسی لایو رو تهیه کردم خدارو شکر تا الان خوب بوده دروس علوم و ریاضی و فارسی و عربی و هوش رو تدریس می‌کنند و هر درس سه تا بخش داره یعنی مثلا فصل ۱ علوم که شیمی هست بخش اولش درسنامه هست بخش دومش سوالات تشریحی اون قسمت و بخش سومش سوالات تستی اون میتونید سرچ کنید و ازشون مشاوره بگیرید