2777
2789
عنوان

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭لجبازی کودک سه ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 18625 بازدید | 112 پست
دختر من هر روز باید واسش کیک تولد بپزم شمع بزارم فوت کنه وگرنه داد و بیداد میکنه .منم مجبورم میپزم .

😂😂😂😂😂عزیزم ، منم اگه کیک نباشه ، باید هی کبریت روشن کنم ، امروز یه بسته کبریت برداشته ، منم تو اشپزخانه غذا درست می کردم ، هر چی گفتم خطرناکه ، گوش نداد ، آخر کارم رو ول کردم اومدم پیشش گفتم الان خودش و خونه رو آتش میزنه ، آخرم با داد و بیدار ازش گرفتم 

دخترم همه زندگیم💕
درکت می کنم عزیزززم خودم یه پسر تو همین سنا دارم اما دادم اونا رو شرطی می کنه که تا ما داد نزنیم ه ...

دقیقا منم میخوام به این داد زدن ها عادت نکنه ، هی با آرامش براش توضیح میدن ، هی دوباره تکرار میکنه و این چرخه اینقدر ادامه داره که آخر به داد ختم میشه

دخترم همه زندگیم💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اقتضای سنشه  بعد از یه طرفم تو خونه هستن طفلکیا الانم که زمستونه نمیشه پارکی جایی برد با ...

به خدا هر روز پارک میرفتم ، برمیگشتیم از قبل هم بدتر ، هم برو پارک ، هم کارهای خونه ، هم این . دیگه دیوونه شدم 

دخترم همه زندگیم💕

اسباب بازیاشو همه رو یه دفعه بهش نده 

قایم کن هر چند وقت یکبار یک سریشو بیار تا تکراری نشه

کارتون بزار ببینه

بیرون ببرش پیاده روی یا تو ظهر پارک ببرش

اگه میتونی یه کلاس ببرش

من جدیدا پسرمو میبرم‌ژیمناستیک

پسرم اخر اسفند ۳ سالش میشه

گاهی بزار بره تو حمام لگن اب کن و چندتا اسباب بازی بهش بده بازی کنه

کتاب براش بخون

بازی کنید با هم 

خدا شاهده دختر من یه روز از سه گریه کرد تا۶.۳۰.یعنی یه دقیقه هم ساکت نسد سر اینکه باباش نبرده بودش خونه مامانم.هر چی ارومش کردم بغلش کردم حواسشو پرت کردم انگار نه انگار.اخرش اعصابم ریخت به هم سرش داد زدم خستم کردی برو تو اتاقت گریه کن یا من میرم بیرون از خونه.اومد بغلم کرد گفت ببخشین بعدم ساکت شد.همیییییییشه همینه.تا داد نزنم نمیشه بعدم که عذاب وجدان میگیرم

ببین عزیزم اگر به بچه می گی این کارو نکن باید درجا بهش جایگزین معرفی کنی من این کارا رو واسه دخترم  تو این سن می کردم: 

سی دی دورا 

کاردستی با سی دی های باطله با هم درست می کردیم البته قیچی رو حق نداشت دست بزنه فقط چسبا رو می زد

هر روز نقاشی از خودم و باباش و خودش😂

کتاب 

تمرین حفظ قران

حفظ شعر

با همدیگه می نشستیم پشت لپ تاپ و تو گوگل ایمیج یه نقاشی رو انتخاب میکرد واسش پرینت می گرفتم رنگ کنه

اینا رو یادمه. تازه منه بیچاره اون موقع دانشجوی دکتری هم بودم😢😢

مهربان ترینم، همسرم، هنوز بعد از این همه سال با هم بودن، سرم که به شانه هایت می رسد و صدای قلبت را می شنوم، مگر دیگر غم جرأت دارد کنج دلم بماند. 

اوف بچه داری اعصاب میخاد من موندم اونایی دو سه تا دارن چکار میکنن بچه ها با هم جیغ دعوا اوووف 

اگه اسمم دخی باکلاسه واسه اینه ک فراموش نکنم من زنی بودم ک اوج جوونیمو و شیطنتمو  گذاشتم پای شوهرم چه محبت ها ک نکردم از بهترین لباسها گذشتم از کمترین تا بیشترین خرج گذشتم تا بتونه ب خودش برسه بهترین ماشین خرید مغازه زد من از ارزوهام گذشتم تا ب ارزوهاش رسید 😔 اما جوابم این بود کتک فحش تهمت خیانت و بیرون شدن  از خونم😔 من مادر بودم نتونستم زندگی دخترمو تباه کنم چون پدر خوبی برای دخترم بود نخواستم در حقش ظلم کنم و زندگیش بشه پر از استرس و غم ...دختر من هم پدر میخواست هم مادر پس موندم اماااا شوهرمو از قلبم بیرون کردم الان من یه دخی باکلاسم 😍 انواع لاکارو دارم یه عالمه ماسک و کرم و اسکراپ  انواع لباسا رنگی رنگی یه دختر ژیگول و شیکم یه دختر شاد و خوش رقص دوستای خوب و پایه دور همی و مهمونی من حتی برای خودم کادو هم میخرم  من دیگه از چیزی نگذشتم من خودمو تو محبت کردن ب پای مردی ک لیاقت نداشته بود گم کردم من سخت درگیر شستن و روفتن و شوهر داری و پس انداز بودم خودمو از همه چیز انداخته بودم   ☹️اما الان  این منم یه دختر ک زندگیش واسه خودشو دخترشه😉 ک و ن لق بقیه ک باعث ازارم شدن 😝تنهایی و عشقه 
دقیقا منم میخوام به این داد زدن ها عادت نکنه ، هی با آرامش براش توضیح میدن ، هی دوباره تکرار میکنه و ...

پسر منم همین کارو میکنه 

خیلی با هوشن وقتی یه کم عصبانیت تو چهرمون باشه زود متوجه میشن و از این طریق میخان کنترلمون کنن( عصبانیمون کنن). 

بعدم سن استقلال طلبیشونه میخان بهمون ثابت کنن که حرف حرف خودشونه

خدا کمکمون کنه

بچه ها اگه موافقید یه تاپیک بزنیم مخصوص بچه ها سه ساله اونجا با هم جمع شیم وبه هم راه حل بدیم وکمک کنیم نظرتون چیه

(چیزچیست) ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کلمه ایست شگفت انگیز در زبان فارسی که میتواند جایگزین کلماتی دیگر شود.   
به خدا هر روز پارک میرفتم ، برمیگشتیم از قبل هم بدتر ، هم برو پارک ، هم کارهای خونه ، هم این . دیگه ...

پارک می بری یه جوره 

نمی بری هم یه جور دیگه 

در دو صورت اذیت میکنن

پسر من پارک میره حتما باید یک دختر باهاش دوست بشه تا بازی کنه 

بعدم هیچوقت راضی به برگشت نیست

مال من هم با اینکه 21ماهشه ولی اونقدر امرو نهی می کنه بهم داد هم می زنم بدتر گریه می کنه و بعد عذاب وجدان می گیرم.

شب ها هم تا 2نمی خوابه و هی می گه اونو بیار اینو بیار نقاشی بکش لیوان اب رو خالی می کنه رو زمین باز جیغ و گریه بهم اب بده. 

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.