2777
2789

خانم ها خواهش می‌کنم هر کس تجربه ای داره بگه ، لطفا دریغ نکنید . دخترم سه سالشه از دستش روزی صد بار گریه می کنم ،تا داد نزنم بیخیال نمی شه . مثلا هی گیر میده لاک بیارم بزنم ، یه بار بهش اجازه میدن ، پنج دقیقه بعد دوباره گیر میده و تا زمانی که داد نزنم ول نمی کنه 

دخترم همه زندگیم💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا با اسباب بازی های بازی نمی کنه ، فقط میاره پخش می کنه ، بعد هی منو صدا میکنه و میچسبه به من ، هی میگم برو کتاب بیار ، مداد رنگی بیار با هم نقاشی بکشیم ، یه خط میکشه ، دوباره میچسبه به من و گیر میده به یه چیز بی ربط 

دخترم همه زندگیم💕

یعنی از صبح من دارم فکر می کنم چی کار کنم سر این بچه گرم بشه ، به خدا روانی شدم دیگه ، بیست تا عروسک داره ، پنج دقیقه با یه کدوم بازی نمی کنه 

دخترم همه زندگیم💕
اصلا با اسباب بازی های بازی نمی کنه ، فقط میاره پخش می کنه ، بعد هی منو صدا میکنه و میچسبه به من ، ه ...

ببین کاملا مشخصه دلش همبازی میخواد

خواهر برادر نداره؟

بچه همسایه همسن؟

بچه خاله دایی همسن؟

امام علي (ع): مردم، به دولتمردان خود شبيه ترند تا به پدرانشان.[تحف العقول، ص۲۰۸]❤وقتی که دلتنگی امیدت کم نشه خدا همون لحظه دلتنگ بندشه

عزیزم اقتضای سنشه 

بعد از یه طرفم تو خونه هستن طفلکیا الانم که زمستونه نمیشه پارکی جایی برد با این خونه های اپارتمانی

(چیزچیست) ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کلمه ایست شگفت انگیز در زبان فارسی که میتواند جایگزین کلماتی دیگر شود.   
بعد میره سراغ شیر آب ، هی گیر میده دستم رو بشورم ، حالا عروسکم رو بشورم ، حالا جوراب بشورم و اد ...

درکت می کنم عزیزززم

خودم یه پسر تو همین سنا دارم

اما دادم اونا رو شرطی می کنه که تا ما داد نزنیم هنوز فرصت ادامه دادن دارن باید سعی کنی سرگرمش کنی و وقتی چیزی رو میخاد که نمیخای بدی بهش یه چیز دیگه بهش بدی

خودمم یه وقتایی واقعا کلافه میشم میگه وای حتما باید داد بزنم تا ول کنه