2777
2789

سلام.ب راهنمایی و کمکتون نیاز دارم خوشگلاا.طولانیه ولی تاآخر بخونید همشو نوشتم😊

من حدود ۱۰ ۱۲ روز پیش حالم خوب نبود رفتم امامزاده زیارت جاتون خالی.برگشتنی همینجوری رفتم ی مغازه لوازم سنتی تا بپرسم ببینم مدل دستنبد منو داره یا نه‌...خب مدل دستبندی ک میخواستم نبود
آقای فروشنده شمارشو روی یه مقوا حالت کارت ویزیت نوشت و داد گفت عکس دستبندتون رو تو واتساپ بفرستید تا ببینم مدل مشابهشو میسازیم یانه

تو این بین  ی مقدار باهم صحبت کردیم در خصوص طراحی و مسائل دیگ و....
اون از سختی کارشو و وضع مملکت و دغدغه هاش گفت ک چقدر قرض و قسط و ضرر و...تو کار هست و...
باهم یک مقدار صحبت کردیم فهمیدم مجرده چون گفت یکاری کردن نمیتونیم ازدواج کنیم و....
درمورد مسائل مملکت و ی سری بحث سیاسی اجتماعی داشتیم
گفتم ببخشید سرتونو درداوردم
گفت نه اختیار دارین من آدم پرانرژی ک میبینم انرژی میگیرم
بااینکه قبلش ب من شمارشو روی کارت ویزیت داده بودک عکس دستبند بفرستم ولی گوشیشو برداشت گفت ببخشید من فراموش کارم شمارتونو بدید سیو کنم ک یادم نره..
و خب اسم فامیلیمو بهش گفتم

گفت یدونه تک زنگ میندازم
بعد ک زنگ زد موبایل من شارژش تموم شده بود خاموش بود...گفت خاموشه ولی اس ام اسش برات میاد
هیچی منم خدافظی کردم اومدم خونه
دیدم میسکال و اسمس و...نیست.
خودم باهمون شماره روی کارت واتساپ بهش پیام دادم و عکس مدلای دستبندی ک مد نظرم بود رو براش فرستادم...

اون شب تو تلگرام عکس پروف نداشت ولی فرداش دیدم چند تاعکس داره و ی قلب سفید هم تو بیوشت...
خب تو پیام دادن رسمی بود و گفت این مدل دستبند خیلی کم ساخته میشه و فلان جاها باید دنبالش بگردین..پیامای منم با فاصلهه زمانی خیلی زیاد جواب میداد(گاها ی نصف روز)و کاملا مودب و متین..

من از حجب و حیا و شخصیتش خوشم اومد.مشخص بود آدم باسوادو باشخصیتیه هول نیست.

گفتم ببهونه ای سر صحبتو براش باز کنم

ازش پرسیدم ک برای کاراتون پیج اینستا دارین یا نه.گفت ن گفتم اگ بخواین من میتونم کمکتون کنم گفت ن من دنبال پیج و...نیستم.

بعدم من گفتم هرجور خودتون صلاح میدونید و سین زد دیگ هیچی نگفت.

ولی خب کماکان استوری هامومیبینه...

نمیدونم از من خوشش اومده یا من اشتباه برداشت کردم.ازیطرفم چرا وقتی شمارشو روی کارت داده باز بخواد شماره منو بگیره اصلا چیو فراموش کنه...

ب این فکر میکنم ک نکنه با ی شماره دیگ میسکال انداخته اون موقع ک گوشی من خاموش بوده و خب وقتی دیده من ب این خطش پیام دادم سرد شده و فک کرده خوشم نیومده.

نمیدونم چیکار کنم ک باز باهاش ارتباط بگیرم .در شان خودمم نمیدونم باز پاشم برم مغازش..وسایلاشم گرونن تمکن مالی خریدشو ندارم😂😂

بگین چیکار کنم؛؛طرف ادم درستیه هول نبود و فک کنم کم رو باشه

بازم ببخشید ک طولانی نوشتم دیگ گفتم همشو یبار بگم و اینکه کسیم نداشتم ازش بپرسم مطمئنم درست راهنماییم میکنید.

🦋🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون ک خوشش نیومده مشخصه 

شما خوشت اومده فکر نمیکنم دوطرفه باشه

به‌زودی‌به‌هدفم‌میرسم*             "درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                        goftino.com/c/EGkmsA                          

من جات بودم یه چیزه دیگه رو بهونه میکردم میرفتم مغازش مثلا بگو هندزفری گم شده اینجا جا نزاشتم برای ب ...

بعد دوهفته؟؟؟

بعد باخودش نمیگه با پیام نمیتونست بپرسه

الان بنظرت خوشش امده یا من توهم زدم

🦋🌹