2777
2789
عنوان

تل گرام

142 بازدید | 15 پست

سلام ...من و شوهرم با برادرش و زن برادرش مشکل داریم یعنی قطع رابطه ایم ...ولی شمارش تو گوشیمه و تل گرامشو هم دارم بعضی وقتا پروفایلشو چک میکنم ...بعد الان هم منو بلاک کرده هم شوهرمو به نظرتون چرا،؟؟یعنی فهمیده چک کردم پروفایلشو،؟؟؟از تعجب دارم شاخ درمیارم

خداجونم حتی یه لحظه منو به حال خودم نگذار...عاشقتم همسری ...زندگیمی پسرم. تیکرم تولد پسرمه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه نمیفهمه چکش کردی ولی پیشگیری کرده که نری سرکشی.

این جاش جای تعجب داره که دقیقا همون موقعی که چکش کردم بلاکم کرد

خداجونم حتی یه لحظه منو به حال خودم نگذار...عاشقتم همسری ...زندگیمی پسرم. تیکرم تولد پسرمه

نمیدونم چرا اینقدر عقده ایه ...حالا خوبه اونا حقه مارو خوردن و دارن میخورن و آوارمون کردن ...اگه برعکس بود چی میشد

یه برنامه هست به اسم سیتوگرام  اون هرکی عکس تلگرامو چک کنه نشون میده  شاید برنامه های مش ...

حتما باید طرف مقابلم اینو نصب کنه که بتونی ببینی چکت کرده یانه

نمیدونم خاهرزادم داشت من خوندم ندارم ولی دیگه احتیاط کن 

فقط همینجوری چک کردم مثل بقیه ...نمیدونستم دیگه تا این حد اوضاعش ناجوره 

فقط همینجوری چک کردم مثل بقیه ...نمیدونستم دیگه تا این حد اوضاعش ناجوره 

ولش کن بعضیا خیلی عقده ای هستن

پسرم عشقم زندگیم نمیدونی چقد از بودنت درکنارم خوشحالم همیشه باش   تیکرتولد ۲سالگی پسرمه  

خدا ازشون نگذره بیچارمون کردن امیدوارم خدا جوابشون رو بده..اونوقت اونا واسه ما قیافه میگیرن

ولش کن بعضیا خیلی عقده ای هستن

نمیدونی که عزیزم ...با سهم ما حق ما هرروز یه مدل لباس میپوشن خودشو بچشو شوهرش ...ماشین صفر میخرن با حق ما .از مچ تا بازو شده النگو زیرشون راه نمیره با حق ما ...هرروز تفریح و مسافرت و خوشگذرونی ...بخدا حسود نیستم از این حرصم میگیره که با حق ما این چیزا رو دارن ...ولی ما کلی بدهی اومده گردنمون نمیتونیم یه دست لباس واسه خودمون و بچمون بخریم ...دلم پره ازشون ...اونوقت تو جمع فامیل با تحقیر نگامون میکنن