2777
2789
عنوان

تجربه من از پارگی پرده گوش 🥴😬

778 بازدید | 39 پست

گوشم کیپ‌بود منم گوش پاک کردم تو گوشم فشار دادم بعدش گوشم شروع کرد به خون ریزی تا صبح خون میومد ازش خلاصه فکر مردم پرده رو زدم پاره کردم که امروز رفتم دکتر جرمگیری کرد با دستگاه بعد یه نگاه کرد که شکر خدا گفت پرده سالمه فقط مجرای گوشم زخمی شده😁

😎🦁🔥

یکی از فامیلای اقا هم اول رفت غیر متخصص و گفت چیزی نیست و خلاصه یه چیز سفیدی تو معاینه پیدا بود

اخر رفت متخصص گفت پرده گوشت ورم کرده و دوا درمون کردن 

گوش خیلی حساس هست همیشه به متخصص ها نشون بدین خودتون کاری نکنین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂بیشتر وحشتناک بودواییییی من بودم همون لحظه ک خون بند نمیومد سکته میکردم

🤣🤣🤣من بیخیال بودم🤦خیییییییلی خون اومد از گوشم خون اومد بیرون فکر کردم خون ریزی مغزی کردم😂

😎🦁🔥

یکی از فامیلای اقا هم اول رفت غیر متخصص و گفت چیزی نیست و خلاصه یه چیز سفیدی تو معاینه پیدا بوداخر ر ...

رفتم متخصص ولی با دستکاه نگاه نکرد🤕اول حرمگیری کرد بعد چشمی نگاه کرد گفت محراری گوش زخم شده پرده هم سالمه

😎🦁🔥

رفتم متخصص ولی با دستکاه نگاه نکرد🤕اول حرمگیری کرد بعد چشمی نگاه کرد گفت محراری گوش زخم شده پرده هم ...

به پیشونیش از این چراغ مراغا اویزون نکرده بود

دستگاه خاصی نیستا 

همونی هست که پزشک عمومی ها هم باهاش گوشو نگاه میکنن

اتفاقا من سال 99 رفتم اول گوشمو نگاه کرد و گفت جرمش خیلی سفت هست و اصلا الان نمیتونم بهش دست بزنم برو چند روز قطره بریز بعد بیا بشورم وگرنه پرده گوشت اسیب میبینه 

شوهر خالمم جراح گوش و حلق و بینی هست همیشه از این بیلبیلکا که گفتم به پشیونیش بود تو مطب 

به پیشونیش از این چراغ مراغا اویزون نکرده بوددستگاه خاصی نیستا همونی هست که پزشک عمومی ها هم باهاش گ ...

اره یه چیزی مثل قیف کرد تو گوشم باز میکرد گوشو بعد داخلشو نگاه کرد

😎🦁🔥