از ته قلب یه صلوات بفرس بگو خدایا مشکل زهرا حل کن غم و اندوه از صورتش بردار کمکش کن اون اتفاق نیفته بعد بازم یه صلوات دیگه
من به نیت همه کسایی ک برام دعا میکنن و اسمم میارن دعای توسل میخونم و ایت الکرسی و ۱۰۰ تا توحیدمیخونم
الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم خدای رحمن خدای رحیم هرچیزی که شما بخواید اتفاق میفته من تسلیمم و دخالت نمیکنم خدایا منو ببخش اگر ترسیدم تو برای من کافی هستی پناه میبرم به تو از گناه نسبت به خودم پناه میبرم به تو از شر خلق ومردم خدایا خودت پناهم باش و نگرانی هامو حل کن الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم خدای رحمن خدای رحیم هرچیزی که شما بخواید اتفاق میفته من تسلیمم و دخالت نمیکنم خدایا منو ببخش اگر ترسیدم تو برای من کافی هستی پناه میبرم به تو از گناه نسبت به خودم پناه میبرم به تو از شر خلق ومردم خدایا خودت پناهم باش و نگرانی هامو حل کن الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم
شما رو به حضرت معصومه قسم میدم دعا کن انشالله بدون هیچ سختی و ناراحتی همین روزا برم ارتوسرجری و جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و مشکل تنفسی و بلع غذام درست شه و انشالله شب با دهن باز نخوابم و انشالله خیلی خوشگلتر شم و انشالله هیشکی به خوشگلی من و عزیزانم نباشه و نرسه و نخواهد رسید و انشالله برا پول ارتوسرجری و جراحی فک اصلا محتاج هیشکی نشم و خود خدا برام کلی پول جور کنه😭
تو رو خدا دعا کن انشالله میم و عین و میم همین روزا بهم برگردن و خیلی دل تنگم شن و همه جوره خواهانم شن و مورد پسندشون باشم و دلشون به غیر من هیچ کس رو نخواد و خانواده هاشون هم منو خیلی بخوان😭
تو رو خدا دعا کن انشالله همسر آینده من و خواهرم و داداشام خیلی پولدار و آبرودار و سالم و مهربون و راستگو و خوش قلب و حلال خور و چشم پاک و خوش اخلاق و تحصیلکرده و زیبا و خوش قد و هیکل و شرکت نفتی و رسمی باشند و هیچ وقت بهمون خیانت نکنن و آزارمون ندن و از گل کمتر بهمون نگن و همه جوره به پیشرفت و موفقیتمون کمک کنن😭 و همسرانمون شکاک و معتاد و فقیر و بداخلاق و بد دهن و بد ذات نباشن😭
تو رو خدا خیلی کن انشالله پدرم و شوهرای خاله هام و شوهرای دختر خاله هام و شوهر آیندم و شوهر آینده خواهرم هیچ وقت زن دوم و دوست دختر و دوست زن نگیرن و صیغه ای و عقد دائم هم نگیرن و تنها همسر و عشق زندگیشون من و عزیزانم که همسراشونیم باشیم😭 و تو رو خدا دعا کن همسرانمون خیلی چشم پاک و نجیب و دست و دلباز و دلسوز و راستگو و مهربون برامون باشن😭،
تو رو خدا دعا کن انشالله همین خونه ی بزرگ ویلایی نوساز و شیک تو بهترین منطقه ی مرکز استانمون بخریم به اسم مادرم و بار کنیم همین ماه و زندگی عالی کنیم و خیر بیینیم من و عزیزانم و شر و بدی نبینیم😭
تو رو خدا دعا کن انشالله من و خواهرم هر جا میریم و هر کی می بینه من و خواهرمو ازمون خواستگاری کنه و همه از همه لحاظ خوششون بیاد از من و خواهرم و من خواهرم از بین خواستگارامون هر کی بهتره قبول کنیم الهی 😭
تو رو خدا دعا کن انشالله من و خواهرم و خاله هام و مادربزرگم و مادرم و داداشام و بچهای خاله هام واقعا خوشبخت و موفق و پولدار و آبرو دار و سالم و خوش شانس و آرامش دار و محترم و بااعتبار و خوش اقبال و امنیت دار و شاد و زیبا و آسایش دار شیم و عمر خیلی طولانی کنیم 😭