2777
2789
عنوان

آزمایش پروتئین بارداری

52 بازدید | 9 پست

کسی هست انجام داده باشه؟؟؟؟من دیشب ب خاطر فشار بالام ۶ ساعت بستری بودم..... توی ادرارم کرانتنین بود الان باید آزمایش ۲۴ ساعتع بدم.......۳۱ هفتمه ....تورو خدا راهنماییم کنین من نمیخام زایمان کنم ب این زودی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ادرار ۲۴ساعته رو انجام بده تا انجام ندی چیزی مشخص نیس.سردرد سرگیجه تاری دید دوبینی سوزش سردل نداری؟؟

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر) 

باید ادرار۲۴ساعته رو بدی تا معلوم بشه پروتئین دفع میکنی یا نه نترس چیزی نیس

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..

نه ندارم....من وقتی اون دکتره میرم ک خیلی استرس دارم اینجوری میشم

نگران نباش خیلیا انجام میدن و مشکلی ندارن.ولی همیشه رژیم غذاییت رو رعایت کن و حواست به مصرف نمکت باشه

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)