2777
2789
عنوان

بنظرتون واتساپش رو هک کنم

83 بازدید | 12 پست

شوهرم بهم خیانت کرد و یه زن مطلقه رو صیغه کرده بود که من زود فهمیدم و به گوه خوردم افتاد و قول داده دیگه تکرار نکنه زن هم کارش مربوط به کار شوهرمه و از لحاظ کاری باهم در ارتباط هستن ولی خب شوهرم گفته دیگه بهش نمی‌خواد کار بده و همین کاری که دستش هست رو بگیره دیگه تمومه

حالا من مثل خوره افتاده به جونم میگم نکنه دروغ بگه و هنوز تموم نکرده می‌خوام واتساپش رو هک کنم ولی میترسم لو برم یا چیزی ببینم که نمی‌خوام از طرفی میگم هر چیه از این شک و وسواس فکری میام بیرون 

اگه شما بودید اینکارو می‌کردید ؟؟

کابری خیلی قدیمی ام قبلی رو خودم ترکوندم که شناسایی نشم فک نکنید تازه عضو شدم با تشکر😁

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به خودش نمیگفتم

همون دیگه می‌خوام حساب واتساپش برم ولی دو دل هستم

کابری خیلی قدیمی ام قبلی رو خودم ترکوندم که شناسایی نشم فک نکنید تازه عضو شدم با تشکر😁
هک نمیکردممیرفتم تو همه حسابای کاربریش

ایتاش رو دارم خبری نیست 

چت هاشون واتساپ بوده

مگه واتساب رو میشه هک کرد؟نسخه رسمی واتساب فقط روی یه خط و گوشی اجرا میشه

می‌خوام حساب واتساپش رو اسکن کنم

واتساپ تلگرام اینا به راحتی قابل هک نیستن از فکرش دربیا

می‌خوام اسکن کنم 

ببین ی چی بهت بگم چقد میخوای مج بگیری؟باید خود شوهرت بفهمه هر چقد ی نفرو محدود کنی باز طرف اگر حالیش ...

منم به همین فک میکنم اون اگه بخواد دوباره تکرار می‌کنه یا ادامه میده منم شرایط جدایی ندارم ولی خب مثل خوره تو ذهنمه که اینکارو کنم ولی میترسم

منم به همین فک میکنم اون اگه بخواد دوباره تکرار می‌کنه یا ادامه میده منم شرایط جدایی ندارم ولی خب مث ...

اصلا اینکارو نکن تو فک کن اینکارو میکنه ب جاش همش از شوهرت بچاپ طلا بخر پشتوانتو زیاد کن برا آیندت