2777
2789
عنوان

هموروئید یا بواسیر

186 بازدید | 13 پست

بچه ها ممکنه هموروئید خارجی خود به خود خوب شه یا برم دنبال درمان؟ ببخشیدا خارج مقعد یه بیرون زدگی حس میکنم. خیلی میترسم. باردارم 4 ماهه

لطفا برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستید 💗

من حالت عادی نیست میشینم دسشویی میزنه بیرون توبارداریم گرفتم بخاطر یوبوستای شدیدم شنیدم خوب میشه

بدانیدو اگاه باشید ک قطع دسترسی از رگ گردن ب شما نزدیکتر است😏                عضویت:95.10.29              ساری ایران✌🏻
من حالت عادی نیست میشینم دسشویی میزنه بیرون توبارداریم گرفتم بخاطر یوبوستای شدیدم شنیدم خوب میشه

دردم داره

شیاف پروژسترون مقعدی استفاده کردم شاید از اونه

دارم دق میکنم 

لطفا برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستید 💗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دردم داره شیاف پروژسترون مقعدی استفاده کردم شاید از اونه دارم دق میکنم 

نه درد ندارم اصلا چون دیگه مشکل یوبوستم حل شده ولی عصبیم کرده تا میشینم دسشویی برا دسشویی کوچیکمم میزنه بیرون همش جمع میکنم‌خودمو

بدانیدو اگاه باشید ک قطع دسترسی از رگ گردن ب شما نزدیکتر است😏                عضویت:95.10.29              ساری ایران✌🏻
چه جوری حل شده مشکل یبوستتون

من بخاطر دیمترون قرص تهوع یوبوست گرفته بودم ک ولش کردم حل شد

من از قرص اهنه میشه این چند هفته رو نخورد مشکلی پیش نمیاد

من نخوردم دیگه ول‌کردم همه قرصارو معدم‌جواب کرد از قرص

سالاد کاهو کلم با روغن زیتون فراوان بخورید .

پماد هموروئیدم استفاده کنید .البته تو بارداری پمادو با دکترتون مشورت کنید

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
منم دقیقا مثل شما شدم الان سیزده روزه زايمان کردم ولی خوب نشدم

من قرصو ک‌ول‌کردم اکی شدم‌

جدی یعنی میشه نخوریم .چقدر خوب

اره بابا جدیدا مد کردن قرصو این چیزا پدرمعدمون دراومد