2777
2789
عنوان

فیلم آبان چرا اینطوره

223 بازدید | 12 پست

ابان خونه فریبرزه  

بهار پیش شوهرسابق ابان 

اونیکی هم خونه برادر فریبرز 

اسماشونو یادم رفته 

چرا هرزگی تو فیلم نمایش خونگیا زیاد شده  انگاری هدف دارن 🤮🤮

این کاربری دست دو نفر است

آره دیگه هدف دارن

⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍                              بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که:  زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑                                                       نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره خیلی چندش بود. یه رابطه ده ساله با یه بچه  به راحتی آب خوردن کنار گذاشته شد و ازون چندش تر به چه راحتی دلباخته ثابت شد!!!!

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

قشنگ یاد فیلمای ترکی میوفتم، نمیدونم هدفشون چیه اصن دارن یا ندارن، اما من کلا تاثیرات منفی از فیلم و سریال نمیگیرم، شماهم اینطوری باشید، فیلم و سریال فقط برای سرگرمی ان 

عزیزم ناراحتی سمت خدا ببین

منم بخاطر ابکی بودن و کلیشه ای بودن سریال نگاش نمیکنم ولی

فیلم پ.ورنه مگه که اینجوری داری درموردش حرف می‌زنی؟😐

تا وقتی امثال شما هم فرهنگ مضخرف و بسته ایران درست نمیشه

همیشه تو هر چی بدترین چیز و تحریک کننده ترین فکر رو دارین خود شما ها😐

«آدم‌ها وقتی واقعاً آزاد می‌شن، که بفهمن دردشون دشمن نیست؛ راهنماست.»

آره خیلی چندش بود. یه رابطه ده ساله با یه بچه به راحتی آب خوردن کنار گذاشته شد و ازون چندش تر به چه ...

کلا کار این کارگردان همینه دیگه

مثل میخواهم زنده بمانم یا رهایم کن

همشون این مدلی بودن 

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
عزیزم اونایی که سرمیبرن واسه مسائل ناموسی آسمونم به زمین بیاد سر میبره کاری به چرت و پرت سریال خانگی ...

چرا  کم کم استه استه  رو  ذهن جونا  تاثیر میزاره تابوش میشکنه  مثل خیلی چیزای دیگه  ک تو جامعه تابوش شکست 

آره خیلی چندش بود. یه رابطه ده ساله با یه بچه به راحتی آب خوردن کنار گذاشته شد و ازون چندش تر به چه ...

فکرکنم نقشه ثابت باشه برای پوشاندن خراب کاری های هاش 

این کاربری دست دو نفر است