من پریشب معاینه تحریکی شدم بعدش به لکه بینی زیاد افتادم تا الان ادامه داره نه درد دارم نه هیچی امروز رنگ ترشحات شده صورتی و لزج هست نمیدونم به خاطر معاینه اس یا موکوس زایمانه؟ دهانه رحمم تا دیروز ظهر که معاینه شدم یه سانت بود هفته 39 و شیش روزم...امروز هم تاریخ زایمانم بوده طبق ان تی
دیروز ظهر بیمارستان بودم معاینه شدم گفت به خاطر معاینه تحریکی این ترشحات عادیه ولی تا الان قطع نشده ...
عزیزم زایمان گاهی با درد و انقباض نیست یعنی بعضی از خانما تا تحریک نشن و آمپول فشار نزنن اصلا علائم رو حس نمیکنن ولی خدای نکرده ممکنه برای جنین بد باشه. نزدیک زایمانته مرتب برو.
فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم... تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
عزیزم اگه مامای همراه دارید میتونید در قبال یک هزینه ای ازشون بخواید به منزلتون بیان و ضربان قلب نوزاد رو با دستگاه همراهشون مانیتور کنن و اگه همه چیز خوب هست دوش آب گرم بر روی کمر خیلی باعث باز شدن دهانه رحم و زایمان راحتتر میشه من حتی اتاق زایمان هم از جکوزی استفاده کردم و لحظه ی زایمان هم از پک آب گرم در گودی کمر ،خیلی کمک کننده بود و دردمو کم کرد بعد از زایمان هم عصاره ی گوشت و خرما و کاچی و گرم نگه داشتن کمر و سر و در کل پوشیدن جوراب و روسری فراموش نشه