2777
2789
عنوان

خانوما به نظرتون این نشونه زایمانه

123 بازدید | 16 پست

من پریشب معاینه تحریکی شدم بعدش به لکه بینی زیاد افتادم تا الان ادامه داره نه درد دارم نه هیچی امروز رنگ ترشحات شده صورتی و لزج هست نمی‌دونم به خاطر معاینه اس یا موکوس زایمانه؟ دهانه رحمم تا دیروز ظهر که معاینه شدم یه سانت بود هفته 39 و شیش روزم...امروز هم تاریخ زایمانم بوده طبق ان تی 

خدایا رحمتت رو شکر....عاشقتم

اگه کمرت هر دو سه ساعت یکبار درد میگیره و فشار ب لگنت میاد یعنی زایمان نزدیکه 

ولی اینکه ۱ سانت بیشتر باز نشده یعنی باید پیاده روی کنی تا حدقل ۵-۶ سانت باز بشه 

من حتی توی اوج فروپاشی خودم سعی کردم حال یکی دیگه رو خوب کنم، متاسفانه خیلی مهربونم و دل رحم ( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پاشو برو بیمارستان

دیروز ظهر بیمارستان بودم معاینه شدم گفت به خاطر معاینه تحریکی این ترشحات عادیه ولی تا الان قطع نشده 

نه درد دارم نه انقباض امشب قراره برم دوباره زایشگاه فقط خواستم ببینم امیدی هست زایمانم امروز فردا باشه

آره برو بیمارستانمن این ترشحات داشتم ۴.۵ سانت بودم بدون درد

انقباض چی عزیزم اونم نداشتی؟من دیروز ظهر یه سانت بودم دکترم گفت تو شاید دهانه رحم باز نشه الان ترشح صورتی دارم ولی تو بگو ذره ای درد🤕

اگه کمرت هر دو سه ساعت یکبار درد میگیره و فشار ب لگنت میاد یعنی زایمان نزدیکه ولی اینکه ۱ سانت بیشتر ...

نه درد هیچی ندارم فقط همین ترشحاته که از روز معاینه هنوز قطع نشده 

پیاده روی آنقدر داشتم پاهام تاول زده به شدت الان نمیتونم راه برم ولی ورزش میکنم که اونم درد ندارم

سلام عزیزم چرا با دکترتون تماس نمیگیرین من سر زایمانها با درد منظم و با فاصله متوجه زمان زایمان شدم ...

دیروز پیش دکترم بودم گلم گفت یه سانت بازه رحمت و گفت برو خونه درد هیچی ندارم فقط ترشحات صورتی قهوه ایم از پریشب که معاینه شدم تا الان ادامه داره

دیروز ظهر بیمارستان بودم معاینه شدم گفت به خاطر معاینه تحریکی این ترشحات عادیه ولی تا الان قطع نشده ...

عزیزم زایمان گاهی با درد و انقباض نیست یعنی بعضی از خانما تا تحریک نشن و آمپول فشار نزنن اصلا علائم رو حس نمیکنن ولی خدای نکرده ممکنه برای جنین بد باشه. نزدیک زایمانته مرتب برو‌. 

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
عزیزم زایمان گاهی با درد و انقباض نیست یعنی بعضی از خانما تا تحریک نشن و آمپول فشار نزنن اصلا علائم ...

باشه پس امشب دوباره میرم زایشگاه حتما ببینم وضعیت چطوره آنقدر از معاینه میترسم بیشتر به خاطر اون جرئت ندارم برم

عزیزم اگه مامای همراه دارید میتونید در قبال یک هزینه ای ازشون بخواید به منزلتون بیان و ضربان قلب نوزاد رو با دستگاه همراهشون مانیتور کنن و اگه همه چیز خوب هست دوش آب گرم بر روی کمر خیلی باعث باز شدن دهانه رحم و زایمان راحتتر میشه من حتی  اتاق زایمان هم از جکوزی استفاده کردم و لحظه ی زایمان هم از پک آب گرم در گودی کمر ،خیلی کمک کننده بود و دردمو کم کرد بعد از زایمان هم عصاره ی گوشت و خرما و کاچی و گرم نگه داشتن کمر و سر و در کل پوشیدن جوراب و روسری فراموش نشه 

باشه پس امشب دوباره میرم زایشگاه حتما ببینم وضعیت چطوره آنقدر از معاینه میترسم بیشتر به خاطر اون جرئ ...

سخته دیگه ولی باید تحمل کرد خدا رو شکر نه ماه رو به سلامتی گذروندی و آخرشه. انشالله همین امشب راحت و سریع زایمان میکنی. 

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
عزیزم اگه مامای همراه دارید میتونید در قبال یک هزینه ای ازشون بخواید به منزلتون بیان و ضربان قلب نوز ...

ممنون عزیزم بله ماما همراه دارم گفت شب بیا زایشگاه ان شاالله میرم ببینم وضعیت چطوره