2777
2789
عنوان

هدیه روز دختر من رفتن به لیزره😂

622 بازدید | 54 پست

بچه ها در پوست خودم نمیگنجم بابام پولشو داد میخوام برم خیلی یهویی شد

واقعا هم کاربردی هم همیشگی 

فقط تجریه هاتون بگین من پولم سوخت ندم فول بادی چه دستگاهی خوبه

اسم دستگاه و ایناش میگین 

بعد اینکه هزینه فول بادی چقدره

چی بگم چیکار کنم

عاها من چندروز چیش موهای پامو با اپیلیدی زدم چقدر صبر کنم؟

همونیم که هنوز با شنیدم لالایی گریم میگیره همونیم که هنوز که هنوزه اتفاقی میفته میگم بابام پشتمه عین همون بچگیا ❤️‍🩹 قراره این روزهام تموم شن ناراحتم ازینکه هر ثانیه از عمرم یعنی کم شدن از عمر خانوادم خدایا من نصف عمرمو میدم ولی تو به خانوادم اضافه کن آخه میدونی من بدون اونا نمیتونم اگه اونارو از من گرفتی پس منم باهاشون ببر آخه مامان نگرانم میشه آخه بابا استرس میگیره و میریزه تو خودش من چطوری بهشون بگم اون موقع؟چطوری بگم حالم خوبه چطوری بگم رسیدم دانشگاهم؟منم باهاشون ببر💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صبر کن کامل دربیاد فقط هم دستگاه شاتی برو رولی ها هم آشغالن

شاتی چه دستگاهی؟کندلا میگن خوبه

همونیم که هنوز با شنیدم لالایی گریم میگیره همونیم که هنوز که هنوزه اتفاقی میفته میگم بابام پشتمه عین همون بچگیا ❤️‍🩹 قراره این روزهام تموم شن ناراحتم ازینکه هر ثانیه از عمرم یعنی کم شدن از عمر خانوادم خدایا من نصف عمرمو میدم ولی تو به خانوادم اضافه کن آخه میدونی من بدون اونا نمیتونم اگه اونارو از من گرفتی پس منم باهاشون ببر آخه مامان نگرانم میشه آخه بابا استرس میگیره و میریزه تو خودش من چطوری بهشون بگم اون موقع؟چطوری بگم حالم خوبه چطوری بگم رسیدم دانشگاهم؟منم باهاشون ببر💔

۲۴ ساعت قبل لیزر باید با ژیلت شیو کنی

پس وایسم دراد موهام بعد اینکه چقدر طول میکشه هر جلسه 

عزیزم حتمی مطب دکتر برو از بهداشتش مطمئن باش 

و اینکه فول بادی برای افرادی خوبه که کل بدنشون موهاش زخیمه 

دستگاه کندلا عالیه من جلسه اول ۳۰ درصد موهام ریختن 

یکروز قبلش حتمی با ژیلت شیو کن 

از مام اسپری استفاده نکن