2777
2789
عنوان

یه راهکار بهم بدین 😞🙏🏻

38 بازدید | 4 پست

قضیه از این قراره که کسی که منو میخاد و خیلی نگاه ها بین منو اون رد و بدل میشه 

مادربزرگش با خالم صحبت میکنه و مادربزرگش چون اسم من و یه دختر دیگه رو با هم قاطی میکنه به جا اینکه بگه نوم از (من)خوشش میاد اسم یه دختر دیگه تو فامیل رو گفته و به گوش اون دختره هم فوری میرسه😑 

اون دختره هم خیلی بهم تیکه میندازه که طرف منو میخاد تورو نخواست این قضیه خیلیییییی منو اذیت کرده که سره یه اشتباه اسم گفتن اینجوری شد پسره هم جلو نمیاد دیگه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه بخوادت میاد جلو شک نکن

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷