2777
2789

سلام دوستان

روی صحبتم فقط با بعضی ها هست

زن و مرد نداره

🔴 اگر خودتون توی خانواده ایی بودید ک زورتون نکردن درس بخونید یا گذاشتن شما با میل خودتون مستقیم وارد بازار کار بشید

حالا هررررررچی مغازه داری ارایشگری هر چیییی

برا بقیه فاز نصیحت نگیرید !!!!

عمرتو داری هدر میدی 

چرا دانشگاه رفتی چرا اینهمه سال درس خوندی که چی؟؟

من دارم کار میکنم انقدر حقوق میگیرم تو بیکاری 😐😐

بقیه درامدشون مثلا از توئه پرستار بیشتره

🔴🔴🔴 توی مملکت فاجعه بدنیا اومدیم !!!

وگرنه هیچ جای دنیا فرد تحصیل کرده اش نه بیکار میمونه نه درامدش کمتره !!!!

به اندازه کافی روی ادم فشار هست

خواهشا با دری وری گفتن اعصاب ملت رو بهم نریزید

کار میکنی 

دمت گرم خوشبحالت درامد کسب میکنی

اره ما خر و احمقیم برای این مملکت عمرمون رو هدر میدیم میریم دانشگاه

🔴🔴 هر جای دنیا خانم تحصیل کرده یه ارزشی داره

توی مملکت ما برعکس شده

هرکس فک میکنه کاری ک خودش میکنه بهتره

من برام مهم نیست کی چی میگه کار خودمو میکنم

ادما و شرایطا فرق داره

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

چرا باید نظر بقیه برات مهم باشه ؟ درس خیلی‌ خیلی‌ مهمه و ربطی به درآمد نداره ، آدم بایییید با سواد باشه 

وقتی عاشق کسی شدی که بعد فهمیدی اونجوری که فکر می‌کردی نیست تقصیر اون نیست ، تو عاشق توهمات خودت شدی و آدم ساختگی خودتو از اون ساختی 👽👽👽من یه آدم فضایی ام 🛸 👽 👽 خیلی سخته بین آدما زندگی کنم🌝🌝🌝 پاسکال میگه یه روز آخرین قطعه سفینه ام رو پیدا میکنم و برمی‌گردم خونه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم از حسودیشونه، کاملا روشنه😏 سعی کن از این آدمای سمی فاصله بگیری و با هم سطح خودت بگردی

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)
هرکس فک میکنه کاری ک خودش میکنه بهترهمن برام مهم نیست کی چی میگه کار خودمو میکنمادما و شرایطا فرق دا ...

من بابت دفاع و پایانامه به اندازه کافی روم فشار و استرس هست

یسری اصلا باورم نمیشه

میان میگن

واااای بیخیال نشستی درس خوندی ک چی

فلانی چمیدونم بند میندازه بیشتر از اینده تو قطعا در میاره

جای دانشگاه رفتن

میرفتی یه هنری یاد میگرفتی 😐😐😐😐

آدم اعصابش خرد میشه...

روم نمیشه بگم توی خانواده تو عادی بوده درس نخوندن

توی فک و فامیل و خانواده من اصلا عادی نبوده

حتی مادربزرگمم درس خونده

من بابت دفاع و پایانامه به اندازه کافی روم فشار و استرس هستیسری اصلا باورم نمیشهمیان میگنواااای بیخی ...

اصلا لازم نیست چیزی بگی بگو تو با هنرت زندگی کن من با درسم

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

جنگ با دشمن فرضی! من ندیدم کسی از تحصیلات تا این حد بد بگه هرچی میگن حقیقتهنمیگم تحصیلات خوب نیست ، ...

دشمن فرضی!؟؟

من صرفا گلایه کردم بابت چرت و پرتایی ک یسری به ادم میان میگن وقتی تحت فشاری

باید به حال مملکت گریه کرد ک فرد تحصیل کرده اش رو میگن عمر هدر دادی

میرفتی یه چیزی یاد میگرفتی کار میکردی

پس در دانشگاه رو کلا گل بگیریم

هیچکس 

پرستاری

رادیولوژی

مامایی

روانشناسی

اینا نخونن

برن مثلا شغل ازاد داشته باشن

🔴 مقصد حرفم اینه نیازی نیست به روی افراد دیگ اورد ک مملکت نونش توی کار ازاده 

منم به عنوان یه خانم

خانواده ام توی ۱۸ سالگیم اونزمان قبول نمیکردن درس بخونم برم مستقیم کار کنم

من نظرم اینه یه خانوم تحصیل کرده بیکار بهتر از یه بی سواد شاغله اینو همیشه به دخترم یادآوری میکنم از الان تو گوشش میخونم که درس رو اول بخاطر جایگاه اجتماعیش بخونه بعد کسب درآمد 

این نظر منه نظرات مخالفم قابل احترامن

واقعا میسوزن از این که یه سری ها به طور جدی دارن درس میخوننحتی پول هم اونارو نتونسته راضی کنه ببین د ...

واقعا این حرفا عجیبه

خصوصا آقایون اطرافم

اخه مگه میشه حسادت چرا داشته باشن

بهم میگن درسو ول میکردی

میرفتی کار یاد میگرفتی

هیچ اشنایی با خانواده ایرانی و تعصباتشون نسبت به دختر خانواده ندارن

من نظرم اینه یه خانوم تحصیل کرده بیکار بهتر از یه بی سواد شاغله اینو همیشه به دخترم یادآوری میکنم از ...

بعله دقیقا

یادمه معلم دینی توی دبیرستان اینو میگفت

درسش درس دین بودا!!!!

ولی حرفاش از طلا بود

یکی از همکلاسی هامون یادمه درس رو ول کرد رفت ازدواج کردش

گفت فک نکنید خبریه اگر ول کنید برید تو سری خور یکی دیگ بشید

بشینید تحصیل کنید

حتی اگر نمیخواید کار کنید

چهار روز دیگ بچتون حرف شمارو زمین نندازه

نگه مادرم بی سواده چیزی حالیش نیست

بگه درس خونده

چرا باید نظر بقیه برات مهم باشه ؟ درس خیلی‌ خیلی‌ مهمه و ربطی به درآمد نداره ، آدم بایییید با سواد ب ...

گاهی وقتا

وقتی توی فشار هستی

این حرفا خیلی اذیتت میکنه....

من خیلی استرس و دردسر پایانامه دارم میکشم

اینجور حرفا

گاهی اذیتم میکنه

حس میکنم الکی دارم زور میزنم

گاهی وقتاوقتی توی فشار هستیاین حرفا خیلی اذیتت میکنه....من خیلی استرس و دردسر پایانامه دارم میکشماین ...

میفهمم چی میگی ، ولی یادت باشه سواد داشتن یکی از با ارزش ترین هدیه هایی هست که کسی به خودش بده ، حتی بقیه میتونن از سوادت استفاده کنن ، بهت تبریک میگم 

وقتی عاشق کسی شدی که بعد فهمیدی اونجوری که فکر می‌کردی نیست تقصیر اون نیست ، تو عاشق توهمات خودت شدی و آدم ساختگی خودتو از اون ساختی 👽👽👽من یه آدم فضایی ام 🛸 👽 👽 خیلی سخته بین آدما زندگی کنم🌝🌝🌝 پاسکال میگه یه روز آخرین قطعه سفینه ام رو پیدا میکنم و برمی‌گردم خونه 

میفهمم چی میگی ، ولی یادت باشه سواد داشتن یکی از با ارزش ترین هدیه هایی هست که کسی به خودش بده ، حتی ...

خیلیییی ممنونم بابت درکت عزیز دلم⚘️⚘️⚘️🩷🩷🩷🩷

بسیار ممنونم از محبتت و حرفای قشنگی ک زدی