2777
2789

سلام دوستان من یه شلوار پارچه ای مشکی گرفتم از این مدلای وایدلگ خیلی مشکی و خوبه تو پا هم خوش ایسته ۲ تومن بود حالا الان دوستم میگه گرون خریدی آخه بود تو بازار شلوار ۶۰۰ تومنی ولی تو پا زشت بود بعد یه سوال دیگه با این شلوار چه شومیزی بگیرم مدل و رنگ ، خودم رنگ پوستم گندمیه چه رنگی بگیرم بهم بیاد؟  

به نظر منم گرونه حالا درسته 600 تومنی خوب نبوده ولی 2 میلیون هم واقعا زیاده برا یه شلوار 

مگه چند بار میپوشیش آدم خسته میشه 

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راست میگی؟ آخه من امروز خیلی دنبال گشتم دیگه از مدل و کپ ش تو پا خوشم اومد گرفتم

حالا گرفتی دیگه ناراحت نباش مبارکه😁اگه جنسش خوبه که خیلیم عالی 

ولی از اون مغازه گذر کردی  چند وقت بعد بازم قیمت کن ببین اون روز چون تو خوشت اومده کرون داده بهت یا قیمتش همین بوده