2777
2789
عنوان

تا دو سال دیگه طلا هام و میرسونم به وزن بالا

| مشاهده متن کامل بحث + 376 بازدید | 28 پست
من در حال جداییم هیچی طلا ندارم جز یه انگشتر حالم بده کاش منم بتونم کار کنم خرج بچمو دربیارم

مهریه ت چی پس ..لااقل خرج بچه ت و شکایت کن بگیر 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مهریه ت چی پس ..لااقل خرج بچه ت و شکایت کن بگیر

مهریه رو گذاشتم اجرا هیچی به اسمش نیس ماشین و زده اسم خانوادش قراره قسط بندی کنن آنم دادگاهش شهریور ماهه نفقه بچه هم باید بریزه ولی دوماهه نمیده 

این همه پول از کجا میخوای بیاری؟ و چرانمیخوای پدرت کار کنه؟ مگه کار کردن بده

ازدواج دومم از روی عشق بود خیر سرم

خیلی زود پشیمون شدم فعلا یکم صبر میکنم تا بتونم طلا پسنداز کنم چند،سال دیگه جدا،شم

من در حال جداییم هیچی طلا ندارم جز یه انگشتر حالم بده کاش منم بتونم کار کنم خرج بچمو دربیارم

مهریه ام نداری ؟

خرج بچتشو که دیگه باید بده 

برو دادگاه هرماه ازش برای بچه باید نفقه واریز کنه

خموش لطیف و دور گریزی، مگر خیال منیI’m so mean, I make medicine sick.”

مهریه ام نداری ؟خرج بچتشو که دیگه باید بده برو دادگاه هرماه ازش برای بچه باید نفقه واریز کنه

مهریه دارم ولی چون اموال نداره قسط بندی میشه برا نفقه بچه هم یه مبلغی تعین کردن اما نمیده 

ازدواج دومم از روی عشق بود خیر سرمخیلی زود پشیمون شدم فعلا یکم صبر میکنم تا بتونم طلا پسنداز کنم چند ...

یه جور گفتی جون میکنم گفتم تو معدن مشغولی

کاربری ۵ سالم بخاطر.... ترکید😂❌️

مهریه دارم ولی چون اموال نداره قسط بندی میشه برا نفقه بچه هم یه مبلغی تعین کردن اما نمیده

نمیده که برو شکایت کن جلبشو بگیر حداقل بیوفته زندان

خواهرم وکیله اگه کمکی بر میومد بگوسوالی باشه بتونم ازش میپرسم

مرسی عزیزم میشه ازش بپرسی من برا مهریه وکیل گرفتم اونم اجرا گذاشت یه دادگاه رفت شوهرمم محکوم شده که بده مهریه رو بعدش شوهرم تجدید نظر زده گفته نمیتونه یکجا پرداخت کنه اعسار زده حالا وکیل من میگه کار من با پرونده شما تموم شده مهریه رو اجرا گذاشتم دادگاه هم رفتم دادگاه اعسار نمیاد دیگه میشه از خواهرتون بپرسین روند کاریشون همینه؟ خب به نظر من دادگاه قسط بندی مهمه باید وکیلم میومد 

مرسی عزیزم میشه ازش بپرسی من برا مهریه وکیل گرفتم اونم اجرا گذاشت یه دادگاه رفت شوهرمم محکوم شده که ...

چشم تا عصر اطلاع میدم

مرسی عزیزم میشه ازش بپرسی من برا مهریه وکیل گرفتم اونم اجرا گذاشت یه دادگاه رفت شوهرمم محکوم شده که ...

عزیزم میگه بعضی وکیلا همینجور ادامه میدن بعضیا نه هزینه جدا میگیرن 

خواهر من تجدید نظرم خودش حضور پیدا میکنه ولی میگه خیلی همکارام هستن که تجدید نظرو قبول نمیکنن

ولی فک نمیکنم پرونده اعسار وکیل نباز داشته باشیا 

از وکیلای تسخیری رایگان دادسرا هم میتونی استفاده کنی ولی معمولا چون رایگانه خیلی کمک نمیکنن