2777
2789
عنوان

به دادم برسید خواهشن🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 890 بازدید | 50 پست
بیشترم پیرزنا کیسه میکشیدن 😑😑😂😂😂چندتاشون لخت مادرزاد میومدن تو اب انگار نه انگار😂😂

نههههه😭😭😭😂😂😂

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد
بیشترم پیرزنا کیسه میکشیدن 😑😑😂😂😂چندتاشون لخت مادرزاد میومدن تو اب انگار نه انگار😂😂

یاد حموم زنونه دوره صفوی افتادم😂😂😂😂

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای بعضیا سفیداب میارن خودشون کیسه میکشن😑😑😑 ینی حالم به هم خورد رفتم😐😐

تو شهر ما هم ی مدت کار پیرزنا تو جکوزی این بود مینشستن غیبت میکردن و چرکشونو میمالیدن.۸ ساله استخر نرفتم از دستشون البته شاید تا الان بعضیاشون فوت شده باشه ولی قطعا جایگزینی هست😂

💐🌻🌼🌺🌹🌷⚘🌸

من ۷ سال پیش رفتم با اینکه گرونترین استخرش بود بازم کثیف بود

دیگه اونجا نمیرم

ولی در کل استخره مایو بپوش 

از بس که بها داده خدا بر زن و دختر*  نازل شده در منزلتش سوره کوثر*  هر لحظه کنم شکر به درگاه الهی *     زیرا که خدا داده به من دختر و خواهر   

اول اینکه گاومیش گلی اگه میری،از بقیه جاها بکر تره و کثیف تر😄

بقولی سرچشمه اصلی اونجاست

من ۴ـ۵بار رفتم،بقیه رفتن تو اب من نرفتم😁

مایو و کلاه شنا واجبه.نداری همونحا میفروشن بهت

رو آب ی لایه زرد رنگه،اون کثیفی نیس،بخاطر گوگرد و املاحه

در کل اگه پاستوریزه هستی برو آب گرم های خصوصی

اگه نه،گاومیش گلی رو از دست نده

نمدونم چرا هی تعلیق میشم🙄🥴
اره دقیقا جوش همونه😂😂😂ی قسمتم وان تک خواب داره بالاسرت شیر ابه فضاش مثه غسالخونه میمونه😑😑😂😂😂

🥲🤒 چندشم شد 

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده...