2777
2789
عنوان

ضایع شدنم در جمع بیاید

277 بازدید | 15 پست

من دبیر ادبیاتم ولی استاد همه چی دون نیستم 

برادرشوهرم چند بار ازم معنی کلمه هایی رو پرسید ک من بلد نبودم و گفتم نمیدونم و همه خانواده یه جوری بهم نگا کردن 

درسته باید اطلاعاتمو ببرم بالا 

ولی حس بدی بم دست داد و فک میکنم همه میگن لین بی سواد چجور معلمیه بنظرتون زشته و ضایع شدم؟🙁

ذهنتو قشنگ کن دنیات قشنگ میشه😻🦄

کار اون زشته 

یعنی چی اخه 

می‌خواد چی رو ثابت کنه 

گوشی و اینترنت قطعا در اختیارش هست اون لحظه 

نیازی نیست از شما ازمون صلاحیت بگیره 

یه بار محترمانه اما جدی بهش گوشزد کن 

.دوس دارم همسرم خوب شه معجزه شه و سنگای کلیه ش از بین بره و دیگه هیچوقت سنگ نسازه...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه چیز چرت و پرتی جواب میدادی از کجا میدونست جواب درست چیه یا مثلا بپیچون حرفو اینجور موقع ها بگو این ریشه ش فلانه احتمالا با فلان چیز مترادفه ممکنه این معنی و بده

جلوی ایرانی جماعت نباید بگی نمیدونم و بلد نیستم 😁

یه چیز چرت و پرتی جواب میدادی از کجا میدونست جواب درست چیه یا مثلا بپیچون حرفو اینجور موقع ها بگو ای ...

هر ی فک کردم به ریشه اش نرسیدم بهشم گفتم جملشو گو راحتتر کمکت کنم خیلی واضح نبد

ذهنتو قشنگ کن دنیات قشنگ میشه😻🦄
یه چیز چرت و پرتی جواب میدادی از کجا میدونست جواب درست چیه یا مثلا بپیچون حرفو اینجور موقع ها بگو ای ...

ای آدم زرنگگگگ🤣🤣🤣🤣😂🤣🤣🤣

مار خوردی افعی شدیا

⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍                              بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که:  زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑                                                       نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲

این جور وقتا بگو نمیتونم معنی ساده بگم که راحت متوجه بشید بزنید گوگل شاید معنی راحتتری بگه

آنچه ازسرگذشت...شد سرگذشت! حیف بی دقت گذشت،اما گذشت. تاکه خواستیم یک دو روزی فکر کنیم، بر در خانه نوشت:"درگذشت".🍂🥀🍁

قرار نیست آدم همه چی را بلد باشه حتی اگر ما توی ی رشته ای درس خوندیم ، منم معلم زبان هستنم و همیشه سر کلاس میگم بچه ها باورکنید حتی خود اونها هم دقیقا همه چیز را بلد نیستن یا ممکنه یادشون نباشه  پس اگر جایی چیزی بلد نبودید یا فراموش کردید ناراحت نشید، یاد بگیریدش بعدش. 

حالا چی بود اون کلمه مگه

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

قرار نیست آدم همه چی را بلد باشه حتی اگر ما توی ی رشته ای درس خوندیم ، منم معلم زبان هستنم و همیشه س ...

آفرین به شما 

چقد خوب هست این جور معلم بودن 

.دوس دارم همسرم خوب شه معجزه شه و سنگای کلیه ش از بین بره و دیگه هیچوقت سنگ نسازه...

عزیزم توروخدا بگو بلخره از چ دعا ذکر یا چله ای نتیجه گرفتیو ازدواج کردی ؟

ازهمسرت راضی هستی معیارای اخلاقی و رفتاری و مالی ک مدنظر بود رو داره ؟ 

اومد خاستگادی خونه و ماشین داشت؟

سنتی جلو اومد یا دوستی؟