2777
2789
عنوان

ی دوست دارم بیست یک سالشه

173 بازدید | 17 پست

میگفت  به عقب برمیگشتم ۱۴تا ۱۵ازدواج  میکردم 

الان درسته میرم دانشگاه اینا ولی اگع ازدواج  کردم سر سامون گرفته بودمم

تروخدا یه کاری کن تاپیک شخصیم پاک شه برم از نی نی سایت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شرایط زندگی ادما فرق داره

و ابنکه ۲۱ هم هنوز بچس حرفاش هنوز از خامیه

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

ادما همیشه در حال حسرت خوردنن ازدواجم کرده بود الان با حسرت می‌گفت کاش درس میخوندم

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست

اونی که ازدواج کرده پشیمونه 

اونی که ازدواج نكرده پشیمونه

کلا آدم در هر موقعیتی پشیمونه چون فکر میکنه اگه اینجا نبود موقعیت بهتری داشت 

ولی انتخاب های ما مثل زنجیر های به هم متصل‌ان و هر کدوم پشت بندش یه سلسله تصمیمات دیگه هست که حتی اونا هم لزوما ما رو خوشبخت یا بدبخت مطلق نمیکنه و هیچ تصمیمی تضمین کننده سرنوشتت نیست 

۱۴ سالگی اوج روزایی که آدم شروع میکنه به شناختن خودش، حالا به نظرت اون زمان سن مناسبیه برای شناختن یه نفر دیگه؟ عملا کودک همسریه جانم 

از عشاق چای شیرین و نون بربری با پنیر لیقوان☕️

آدما همیشه از موقعیت های که دارند نا راضی هستند   شرایط هایی رو که امتحان نکردند فکر میکنند ایده آله

اگه ازدواج میکرد   پشیمون بود   حالا که درس میخونه پشیمونه

بچه هستند دوست دارند زود بزرگ بشن   بزرگ میشن افسوس بچگی رو دارن     بچه ندارند افسوس بچه رو میخورند 

بچه دارند از سختیهاش مینالند    و______؟؟،

اونی که ازدواج کرده پشیمونه اونی که ازدواج نكرده پشیمونهکلا آدم در هر موقعیتی پشیمونه چون فکر میکنه ...

من ی فامیل میشناسم ۱۴ازدواج  کرد بهترین زندگی داره

من ی فامیل میشناسم ۱۴ازدواج کرد بهترین زندگی داره

شما بیرون زندگیشو میبینی عزیز دلم شااااید شاااااید اون هم مشکلاتی داره که آرزو میکنه موقعیت یک نفر دیگه رو داشت 

هیچ وقت نمیاد بگه سلام فلانی من فلان مشکلو دارم 

از عشاق چای شیرین و نون بربری با پنیر لیقوان☕️

تو بد شرایطی وارد این تاپیک شدم الان عین چی عصبانی هستم

بعد ۱۴ سال زندگی مثل سگ پشیمونم که ازدواج کردم و وقت و عمرم را واسه دیگران هدر دادم 

میتونستم مجرد باشم خانم خودم باشم دستم تو جیب خودم باشه و به هیچ کسی جوابگو نباشم 

مجبور نباشم کله سحر به خاطر دیگران بیدار بشم صبحانه آماده کنم تغذیه بزارم لقمه بگیرم 

بشورم و بپزم و جمع نظافت کنم

میتونستم راحت هر جا میخوام برم نه اینکه یکی باشه هی بگه نه نرو چرا میخوای بری یا وقتی یه جا میرم صد بار زنگ بزنن بگن کی برمیگردی

اگه خودم تنها بودم آرامش داشتم الان اشک تو چشمم نبود

یه بار که جمع و جور میکردم حداقل تا آخر هفته همه چی مرتب بود نه هر لحظه مجبور باشم جمع و جور  کنم 

هر غذایی میپختم میخوردم و لذت میبردم نه اینکه مجبور باشم غر غر تحمل کنم که چرا اینجوریه چرا اینو پختی چرا نپختی و... 

زندگی خیلی مزخرفه متاهلی مزخرف تر 

تو بد شرایطی وارد این تاپیک شدم الان عین چی عصبانی هستمبعد ۱۴ سال زندگی مثل سگ پشیمونم که ازدواج کرد ...

ععزیزم ناراحت  شدم واقعا 

امیدوارم مشکلت حل بشه ولی تو زندگی متاهلی ایتقدر لذت میبرید که از غرر زدنای مامان بابام راحتید  البته من ازدواج  نمیکنم حالا حالا ها

عزیزم، شاید اون فرد می‌خواد زودتر به یه ثبات برسه، ولی واقعیت اینه که هر کسی توی سنین مختلف به چیزی نیاز داره. دانشگاه و یادگیری می‌تونه فرصت خوبی برای رشد باشه و بعدها می‌تونه توی زندگی مشترک از این تجربیات استفاده کنه. ازدواج چیزی نیست که به سن و سال مربوط باشه، بلکه بستگی به آمادگی شخصی داره. مهم اینه که خودت رو پیدا کنی و راه خودت رو بری.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!