2777
2789
عنوان

خودتون قضاوت کنید خواهش میکنم

122 بازدید | 17 پست

منو دوستم راجع به یه شخصی صحبت می‌کردیم که اون شخص مهندس بود ولی بازم می‌خواست کنکور پزشکی بده منم گفتم که خوب چرا داره این کارو می‌کنه همون مهندسیشو ادامه بده بهتره و گفتم که خوبه که حوصله داره 

اونم  با خنده گفت نه ببین همه که مثل تو نیستن اون می‌خواد موفق بشه من جا خوردم و گفتم که آره درسته فکر نمی‌کردم همچین حرفیو بهم بزنه یکم که صحبت کردیم یه دقیقه بعدش من گفتم که من برم کار برام پیش اومده باهات حرف می‌زنم اون یکی دوستمم پیشش بود گفتم خداحافظ و زود قطع کردم ا می‌خوام بدونم اگه شما جای من بودین ناراحت می‌شدین یا می‌ذاشتین به حساب شوخی دوستانه چون خیلی صمیمی هستیم فکر نمی‌کردم همچین حرفی بزنه برا همین الان واقعاً دودلم بهش بگم که ناراحت شدم یا اینکه ارتباطمو باهاش  کم رنگ کنم

حالم خیلی بده بخدا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوخی بیجا کرد ،من باشم میگم تا خودخوری نکنم

من احساس می‌کنم که اگه بهش بگم که ناراحت شدم اون وقت با خودش فکر می‌کنه که من نقطه ضعف دارم نمی‌خوام فکر کنه من خودمم همچین فکری می‌کنم یا این حرفش خیلی ناراحتم کرده می‌خوام غیر مستقیم بهش بفهمونم م کم می‌خوام فاصله بگیرم بدون اینکه حرفی بزنم حالا اگه خیلی هم اصرار کرد بهش میگم که تو مراقب حرف زدنت نیستی نمی‌دونم الان اینجوریم یا بعداً درست میشه ولی الان فقط می‌خوام که قطع ارتباط کنم باهاش چون دلم شکست شدیداً

من احساس می‌کنم که اگه بهش بگم که ناراحت شدم اون وقت با خودش فکر می‌کنه که من نقطه ضعف دارم نمی‌خوام ...

عزیزم سخت نگیر،اگر رابطه ای برات مهمه در مورد حرف بزن اگر نه فقط فراموش کن

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒

لابد متوجه شده که شما دوست داشتید یه رشته یا شغل دیگه ای انتخاب میکردی اما نشد،برای همین گفته نه عزی ...

آخه جمله همه که مثل تو نیستن خیلی ناراحت کنند است یعنی همه می‌خوان موفق بشن به جز من همه خوبن به جز من خب این یعنی دیدگاه واقعیش راجع به من اینه ولی منم به اندازه خودم موفقیت‌هایی دارم با اینکه زندگی سختی داشتم همشونو به سختی به دست آوردم شایدم کوچیک باشن ولی از نظر من زیادن خیلی بدم میاد یکی اینجوری مقایسه کنه دیگرانو

آخه جمله همه که مثل تو نیستن خیلی ناراحت کنند است یعنی همه می‌خوان موفق بشن به جز من همه خوبن به جز ...

نه عزیزم اصلا اینطور نیست همه که مثل تو نیستن یه جورایی گفته که نجنگیدی برای خواسته ت به نظرم باید میگفتی من راضیم از همه چی

ن بابا خب درس گفته منظورش این بوده همه مث تو فکر نمیکنن

ببین من همه نقاط تاریک زندگیمو بهش گفتم بهش گفتم که من عادی نبوده زندگیم و سختی زیاد داشتم حتی برای کوچک‌ترین موفقیتمم خیلی خوشحالم اون با این حرفش واقعاً دل منو شکست منظورش این بود که تو موفق نیستی تو بدی و دیگران خیلی بهترن  چرا داره منو مقایسه می‌کنه من نمی‌دونم الان با این وضع چیکار کنم چون هم ازش خوبی دیدم و همین که همچین حرفایی همچین تیکه‌هایی خیلی بهم می‌زنه

نه عزیزم اصلا اینطور نیست همه که مثل تو نیستن یه جورایی گفته که نجنگیدی برای خواسته ت به نظرم باید م ...

عزیزم مطمئنم اگه این جمله رو به خود شخص شما بگم ناراحت میشی و با خودت میگی که من هر چقدم تلاش کردم بهش افتخار می‌کنم حتی اگه بهشون نرسیده باشم 

عزیزم مطمئنم اگه این جمله رو به خود شخص شما بگم ناراحت میشی و با خودت میگی که من هر چقدم تلاش کردم ب ...

نه من واقعا نشد و خودمم میدونم اگه بگه میگم آره هر آدمی ظرفیت خودش نگاه میکنه منم ظرفیتم همین بوده و راضیم

ببین من همه نقاط تاریک زندگیمو بهش گفتم بهش گفتم که من عادی نبوده زندگیم و سختی زیاد داشتم حتی برای ...

عزیزم وقتی یبار دیگه بهت تیکه انداخت بهش بگو از این حرفات ناراحت میشم چرا هی تیکه میندازی  

نه من واقعا نشد و خودمم میدونم اگه بگه میگم آره هر آدمی ظرفیت خودش نگاه میکنه منم ظرفیتم همین بوده و ...

به نظرت الان که ناراحتم چه جوری به روش بیارم که ناراحت شدم چی بگم ون اون موقع که این حرفو زد من خیلی جا خوردم تا حدی که دلم می‌خواست گریه کنم یا سرش داد بزنم ولی گوشیو قطع کردم و خودخوری کردم تو از جنبه خوب نگاه کردی ولی واقعاً حرفش تند بود یعنی می‌تونست ملایم‌تر بگه می‌تونست بگه که آره اون آدم بلند پروازیه و دلش موفقیت زیاد می‌خواد تنبل نیست و این چیزا 

ولی مستقیماً منو گفت انگار که مثلاً من بچه‌اشم چرا خودش رو نگفت خودش که هنوز به موفقیت خاصی تو زندگیش نرسیده ن هنوز کاملاً آروم نشدم  واقعاً به عمق حرفش فکر کنم فقط می‌دونم که خیلی خیلی دلخورم و هرکی این حرفو بهم بزنه دلم می‌خواد تو زندگیم نباشه😔

به نظرت الان که ناراحتم چه جوری به روش بیارم که ناراحت شدم چی بگم ون اون موقع که این حرفو زد من خیلی ...

عزیزم آدما گاهی متوجه نمیشن که با حرفاشون یا کارهاشون یه نفر رو میرنجونن اگه ناراحت شدی بشین باهاش صحبت کن

عزیزم وقتی یبار دیگه بهت تیکه انداخت بهش بگو از این حرفات ناراحت میشم چرا هی تیکه میندازی

فکر می‌کنم اشتباه از خودمه چون زیادی جلوش با جنبه هستم زیادی با هم شوخی داریم 

اصلاً نمی‌خوام از خودم ضعف نشون بدم فقط دلم می‌خواد ارتباطمو باهاش کمرنگ کنم تا جایی که کاملاً قطع بشه ولی می‌دونم که خیلی وابسته منه و اصلاً وزی نیست که از من بی‌خبر باشه خب اگه واقعاً دوستم داره چرا این حرفو بهم گفت راستش اصلاً موندم چیکار کنم گاهی میگم شاید من بی‌جنبه هستم گاهی میگم نه آدما هر چقدر هم که باهاشون شوخی داشته باشیم باید مراقب حرف زدنشون باشن